Tipplasti(burun ucu estetii) mi rinoplasti mi?

hannatos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
338
1
arkaşlar albüme fotolarımı ekledim.albüm herkese açık.
sizce burun ucu estetiğimi yoksa tamamen mi yaptıriyim :?
fikirlerini paylaşırsanız çok sevinirim çünkü kafam çok karışık gidip geliyorum.

canım fotolarına baktım bende buraya yazayım dedim :) kaydirigubbakcemile
burnun öyle kafana takılacak kadar kötü değil sana çok yakışıyor canım
ama çok kararlıysan ve o tasarımdaki de sadece burun ucu tasarımıysa burun ucu tasarımı yeterli kemerin bile yok olmuş o tasarımda opuyorumnanaktan

resminede yazmıştım,birde buraya yazayım dedim.Bence aynen tasarımdaki gibi olacaksa yeterli ve gayet güzel.Hiç törpüye falan gerek yok canım bence. Ama olmuşken değişik bir burun isterim diyorsa kemiğede müdahale ettir. Birazda senin nadıl bişey istediğine bağlı.

fotolarina baktim bence estetik olmana hicte gerek yok cok güzel bir burnun var gercekten
ama eger illa olcam dersende tasarimdaki burun cok düz sanki, biraz kavis olursa süper olur opuyorumnanaktan

saolun kzlar yorumlarınız içiin
eveet o tasarım çook düüzz daha kavisli bi burun istiiceemm kesnlkle :)

bence sen istediklerini belirt ama gerisini doktoruna bırak, sonuçta işin uzmanı olanlar onlar. bir de yaptıkları her burun onlar için ayaklı bir imza o yüzden sende kötü durcak bir burnu elbet yapmayacaklardır.

bence sen istediklerini belirt ama gerisini doktoruna bırak, sonuçta işin uzmanı olanlar onlar. bir de yaptıkları her burun onlar için ayaklı bir imza o yüzden sende kötü durcak bir burnu elbet yapmayacaklardır.

taabii çok haklsın..zaten dr.ma güvenim sonsuz.ancak benm için yaptğı bu tasarımı mail yoluyla yapmştı grşmeye gtmeden önce yani isteklerimi, beklentilermi bilmiyordu o zaman o yüzden böyle düz bi burun yapmuş :)

arkadaslar bısı sorcam ya sadece burun ucuuu estetıgını de amelıyatla mı yapıo her doktor cv bınızı beklıorum

ben doktorunun yaptığı tasarımı çok beğendim. zaten hafif doğal bir kavis varmış gibi görünüyor. benım tipplastili burun tasarımımda kemik uzun ve düz ama yine de bana yeterli görünüyor ki seninki muntazam olmuş.

X