***tıp*** 2012 ygs-lys :)

bellamania

Bu sefer olucak :) :)
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
1.483
13
108
Diğer
Kızlarr merhaba ben fenlisesi çıkışlıyım ilköğretim matematik öğretmenliği bölümünde okuyorum ama öğretmen olmak istemiyorum.2. sınıftayım bu sene tekrar hazırlanıyorum sınavlara ama aileme de söylemedim.sürpriz olsun istiyorum tabi tıpı kazanırsam :) Bu sene sınava girecek olanlarla burada bu süreci paylaşalım mı ? öncelikle şunu sormak istiyorum sizlere ben aileme söylemedim giriş belgesi eve gelmiyor değil mi bir de bu sınava gerçekten emek veriyorum bu bnm son şansım birileriyle paylaşmak ihtiyacı hissediyorum içim içime sığmıyor hepinize şimdiden başarılaarr

birde kızlar bu yeni sistemde sınav salonuna uçlu kalem alıyolar mı malum saate bile izin yok sanırım :/ biraz bilgi verirmisinzzz iyide saçmaladılar da :S

Son düzenleme:
Canım sınav salonuna gittiğinde sıranın üzerinde ilça kutusu gibi bir paket buluyorsun
İçinde kurşun kalem,silgi,kalemtraş,mendil ve şeker var
Şekerler de naneli faydalanamadık o ayrı
Ayrıca 2012 ygs-lys topiğinde senin gibi sene kaybı olan arkadaşlarımız da var

canım yorumun için çok teşekkür ederim :) demek sınav yerine giderken uçlu kalem de götüremiycemm Allah yöke akıl fikir versin

ne var ya
millet ne meraklı tıp okumaya
bize de demişlerdi de dinlemedik
bişi var sanki
25 yaşına gelip hala sınav kazanmaya çalışmak istiyorsan yaz
mis gibi öğretmenliği rahatını bırak
haftada bilmem kaç saat çalışmak için okul değiştir
zorunlu hizmet yap
kendi bilmezlerle uğraş
bir sürü kazık ye
emi güzel kardeşim

Valla cidden acayip meraklıyım tıp okumaya ki bu kadar emek veriyorum :) zaten sorun orda rahat olmayı sevmiyorum sürekli koşturayım bişeyler için sürekli çabalayayım kendimi geliştireyim istiyorum :)ama öğretmenliği kesinlikle kötülemiyorum sadece bana göre değil :) yurt dışında doktorluk yapma gibi hayallerim var çok hayalim var benim ya :) yorumun için teşekkür ederim yine de yaz arada sen ne okuyosun bi de şöyle bi durum var fen lisesi mezunuyum geçen sene baya özel ders verdim 3 öğrencim vardı birde kimsesizler yurdunda öğretmenlik yaptım bu mesleği deneme şansım oldu 1 yıl kadar ve bana göre olmadığını öyle anladım herkese bu yolda başarılar dileriiim :)

amanin tıp okuyosun sennn memnun değilmisin yaaaa ama inan bu zorluklar kıyaslanamasa bile öğretmenliktede var sıkıcı bi meslek okul sıkıcı üniversitemi beğenmiyorum herkes o kadar sığ ki geliştiremezsin kendini o derece sen hangi ünide okuyosuun

başladığın yol hayırlı olsun canım..
ben de mezunum .. 1 sene oradan kaybım var ..
insallah ulaşacağız hayallere..

başladığın yol hayırlı olsun canım..
ben de mezunum .. 1 sene oradan kaybım var ..
insallah ulaşacağız hayallere..

inşallah canım benim yaa yorumun için çok teşekkür ederimm dilerim ki Allah gönlündekini sana hayırlı eylesin ve hayırlısı neyse o olsunn

ben yeni mezunum
emin ol hiç de öyle laylaylom bi olay değil
güzel geliyo ama kazanırsan görürsün iç yüzünü

ben yeni mezunum
emin ol hiç de öyle laylaylom bi olay değil
güzel geliyo ama kazanırsan görürsün iç yüzünü

ben en çok şunu merak etmişimdir üniden tıp fakültesinden mezun olan her birey pratisyen olarak atanıyor değil mi ama nasıll atanıyosunuz ?? neye göre okul diploma not ortalamasına göre felan mı?? bir de TUS olayı var zaten okumasına bişey demiyorum da bunu kazanmak dert bence

Son düzenleme:

evet pratisyen olarak atanıyoruz
kura çekiliyor
5 tercih yapılıyor
tercihler gelmezse genel kuradan herhangi bir yer geliyor
tus olayı ayrı bir olay hiç girmeyeyim

evet pratisyen olarak atanıyoruz
kura çekiliyor
5 tercih yapılıyor
tercihler gelmezse genel kuradan herhangi bir yer geliyor
tus olayı ayrı bir olay hiç girmeyeyim

Cevabın için çook teşekkür ederiim :))) İnşş gönlündeki yere atanırsın inş benim de hakkımda hayırlısı oluur. ah doktorluk ahh.. :))

ne güzel hayallerinin peşinden koşman :) hakkında hayırlısı olsun inşallah kazanırsın bu azimle kesinlikle istediğin işi yapmak çok önemli

ne güzel hayallerinin peşinden koşman :) hakkında hayırlısı olsun inşallah kazanırsın bu azimle kesinlikle istediğin işi yapmak çok önemli

Çok saol canım sınava 73 gün kaldı inş bir şekilde hayırlısıysa eğer hayallerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…