- Konu Sahibi bellamania
-
ne var ya
millet ne meraklı tıp okumaya
bize de demişlerdi de dinlemedik
bişi var sanki
25 yaşına gelip hala sınav kazanmaya çalışmak istiyorsan yaz
mis gibi öğretmenliği rahatını bırak
haftada bilmem kaç saat çalışmak için okul değiştir
zorunlu hizmet yap
kendi bilmezlerle uğraş
bir sürü kazık ye
emi güzel kardeşim
başladığın yol hayırlı olsun canım..
ben de mezunum .. 1 sene oradan kaybım var ..
insallah ulaşacağız hayallere..
amanin tıp okuyosun sennn memnun değilmisin yaaaa ama inan bu zorluklar kıyaslanamasa bile öğretmenliktede var sıkıcı bi meslek okul sıkıcı üniversitemi beğenmiyorum herkes o kadar sığ ki geliştiremezsin kendini o derece sen hangi ünide okuyosuun
ben yeni mezunum
emin ol hiç de öyle laylaylom bi olay değil
güzel geliyo ama kazanırsan görürsün iç yüzünü
ben en çok şunu merak etmişimdir üniden tıp fakültesinden mezun olan her birey pratisyen olarak atanıyor değil mi ama nasıll atanıyosunuz ?? neye göre okul diploma not ortalamasına göre felan mı?? bir de TUS olayı var zaten okumasına bişey demiyorum da bunu kazanmak dert bence
evet pratisyen olarak atanıyoruz
kura çekiliyor
5 tercih yapılıyor
tercihler gelmezse genel kuradan herhangi bir yer geliyor
tus olayı ayrı bir olay hiç girmeyeyim
Valla cidden acayip meraklıyım tıp okumaya ki bu kadar emek veriyorum :) zaten sorun orda rahat olmayı sevmiyorum sürekli koşturayım bişeyler için sürekli çabalayayım kendimi geliştireyim istiyorum :)ama öğretmenliği kesinlikle kötülemiyorum sadece bana göre değil :) yurt dışında doktorluk yapma gibi hayallerim var çok hayalim var benim ya :) yorumun için teşekkür ederim yine de yaz arada sen ne okuyosunbi de şöyle bi durum var fen lisesi mezunuyum geçen sene baya özel ders verdim 3 öğrencim vardı birde kimsesizler yurdunda öğretmenlik yaptım bu mesleği deneme şansım oldu 1 yıl kadar ve bana göre olmadığını öyle anladım herkese bu yolda başarılar dileriiim :)
ne güzel hayallerinin peşinden koşman :) hakkında hayırlısı olsun inşallah kazanırsın bu azimle kesinlikle istediğin işi yapmak çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?