- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
-
- Konu Sahibi sevdaveysel
Merhaba ne fiyat düşünüyorsunuz bide resim atarmisinizBende var
bende var ama bir ay sonra falan satabilirim isterseniz cünkü su an yanımda degılElinde uygun fiyatlı tekmele oyna oyun halisi olan varsa satin almak istiyorum
canim resim atarmisin bana bi bakabilirmiyim5 ay önce almştm isterseniz 100 tlye satabilrim
canim resim atarmisin bana bi bakabilirmiyim[/QUOT
Canım Malesef satıldı.canim resim atarmisin bana bi bakabilirmiyim
canim ben sananhemen yazdim cevap keske bi sorsaydin ya uzuldum dogrusu. neyae napalim alana hairli olsunCanım Malesef satıldı.
Canım bn buraya yazdktan sonra eşim başka siteden satmşcanim ben sananhemen yazdim cevap keske bi sorsaydin ya uzuldum dogrusu. neyae napalim alana hairli olsun
Merhaba bende var .Ama haziran 15 ten sonra 100 tl ya satabilirim düşünürsen.Kocaelideyim ben bu arada.Elinde uygun fiyatlı tekmele oyna oyun halisi olan varsa satin almak istiyorum
kizim buyuyor gitgode bu aylarda cok iyi olurdu hazirana cok var daha . teşekkür ederim :)Merhaba bende var iran 15 ten sonra 100 tl ya satabilirim düşünürsen.Kocaelideyim ben bu arada.
Canım satın mi oyun halisiiniMerhaba bende var .Ama haziran 15 ten sonra 100 tl ya satabilirim düşünürsen.Kocaelideyim ben bu arada.