• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El tıny love oyun halısı, tekmeleme halısı.chicco kanguru, arıyorum satan varmı acilll

esmk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
33
0
16
Ankara
tıny love oyun halısı, tekmeleme halısı.chicco kanguru, bebek oyuncakları arıyorum satan varsa lütfen iletişime geçelim.satan bazı arkadaşlara mesaj yazdım ama dönüş olmadı.lütfen acil ve uygun fiyatlı olsun :))))))

CAnım bende oyun halısı var tertemiz 4 ay kullandık zaten oyuncakta cok

çok teşekkür ederim ben özelden msj atamıyorum. fiyat biraz fazla geldi pazarlık imkanımız varmı

Yok canim burda arkadaslar 120 tlye sattı ben 100 tl diyorum birde ankaradasiniz kargo masrafınızda olmaz siz bilirsiniz tabiki iyi gunler

canım halının fotoğrafını yollarsan ben alabilirim yalnız istanbuldayım kargo ne kadar olur bilgin varmı? özelden msj hakkım yok burdan eklemek istemezsen mail adresimi vereyim

Kargo kac lira tutar gercekten bilmiyorum tertemiz kiyamiyordum acil deyince arkadas satiyim dedim

hala satmaya niyetliysen ve fotoğraf yollayabilirsen ben alabilirim.mail adresini özelden yazarsan daha kolay iletişim kurabiliriz

merhaba
bende chicco you and me kanguru var. lacivert. sadece bir kez kullandım. sonra bebegim sevmedigi için kullanamadım. tertemiz duruyor.100 tlye kargoyu da ben ödeyerek yollayabilirim

ilgilenirseniz aerztinelif@hotmail.com adresime mail atabilirsiniz

istanbuldaysanız elden de verebilirim

merhaba

bende tiny love 5 gym 5 hareket merkezi oyun halisi ve chicco you and me physo confort bel destekli kangru var.
kangru 90 tl, oyun halisi 100 tl ikisini alana istabul ici kargo benden olur.beylikduzundeyim elden almak isteyene de indirim yaparim.foto isteyen mail atsin gondereyim zeynepcokkal@gmail.com.

bende cybex alman markası 5 fonksiyonlu 3 yaşa kadar kullanabilme özelliği olan kanguru var 120 tl belirlediğim ücret almak isterseniz fotolarını gönderirim çok temiz 2 kere kullandım int sitelerde fiyatına bakın ona göre karar verin

Back