Bebek İkinci El tiny love oyun halısı satıyorum

mkm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
90
5
96
tiny love çok temiz oyun halısını kargo dahil 100tl ye satıyorum.resimdekinin aynısı, ilgilenen olursa orjinal resimleri koyabilirim.

şimdilik elimde bu resim var en son kullandığımız zaman yalaşık 1 yıl önce, öylece kutusunda duruyor.

ben manisa dayım, kargo bedelini ben ödüyorum bilginiz olsun

1 2 gün içinde kargoya veririm ozaman bana adres verin. birde burdan ilk kez satış yapıyorum.ücreti ne zaman gönderiyosunuz, hesap numarasını nerden bildiriyoruz siz biliyor musunuz

1 2 gün içinde kargoya veririm ozaman bana adres verin. birde burdan ilk kez satış yapıyorum.ücreti ne zaman gönderiyosunuz, hesap numarasını nerden bildiriyoruz siz biliyor musunuz

ben de ılk defa alıs verıs yapıorum adresım esenevler mah. 336.sk. bugra apt no 11 kat 2 daıre 7 atakum /samsun esim bankacı parayı ordan sıze gonderırım bu sıtenın ozel msj yerı varmı bılmıyorum ama bı tel numarası verırsen senı arayabılırım

özel msj ben de atamıyorum, denedim şimdi,ben kargoya verince haber veririm ozaman parayı gönderirsiniz, ben de bankacıyım zaten bi sorun olmaz aramızda.özel mail adresim meryem.satis@isbank.com.tr , telefonunuzu mail atın bana hazır olunca arayayım.

mailinize msj attım ulasıp ulasmadıgı hakkında bılgı verırsenız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…