Bebek İkinci El Tiny love dönence ve bebe confort yürüteç ve diğerleri...

filozof79

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
384
13
298
Ankara
Arkadaşlar tiny love marka yeni gibi dönencemiz ve yine yeni gibi bebe confort marka yürütecimiz var.Almak isteyenler ben Ankara etimesgutta oturuyorum.Bir de yaramaz toplarımız var playscool marka.yürüteç 60 tl , dönence 60 tl ,yaramaz toplar 30 tl.Resimleri internetten buldum .iş yerindeyim isterseniz eve gidince fotograflarını çekip eklerim..

Son düzenleme:
Bu arada söylemeyi unuttum dönence uzaktan kumandalı.Yürüteç de sallanma özelliği var ve altında tentesi var çocuğunuzun eline yemesi için bişey verdiğinizde kırıntılar halıya dökülmüyor.

Son düzenleme:

yürütecin sizdeki fotolarını yukleyebılırsenız super olurr

Yaramaz toplar temiz ve toplari tammi acaba.ben almak istiyorum başkasina söz verme olurmu:) ben Edirne'de yim hangi kargoyla gonderirsin ve Ödemesini nasıl yapacağım?

yürütece talibizzzz =))) yarın ogelen kadar netlesır durumumuz=))satın alma ıslemını sahıbınden.com dan mı yapıoruz??orada 50 tl yazıor

Son düzenleme:
canım yürüteç duruyor.sen durumunu netleştir,burdan veya sahibinden hiç farketmez,mesaj at ben dönerim sana

canım yürüteçe karar verdik.özel msj hakkın varsa ıletısım ve odeme bilgilerini gönderirmisin.

canım yürüteçe karar verdik.özel msj hakkın varsa ıletısım ve odeme bilgilerini gönderirmisin.

sana karşı çok mahçubum arkadaşım.geçen hafta terminalin önünden geçtik onda da eylem vardı içine giremedik.Bir türlü gidip de terminale sana yürüteci yollayamadık.Gerçekten çok mahçubum.

Arkadaşlar dönence satıldı,yürüteç duruyor ama ankara dışındakiler talip olmasın gönderemiyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…