Bebek İkinci El Tiny Love 3'ü 1 arada ana kucağı

pelobjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
126
0
Tiny love 3 in 1 ana kucağımı satıyorum. Benim oğlan çok hareketlendi artık durmuyor içinde, Faturası ve garantisi mevcuttur hiç bir problemi yoktur yıkanıp kaldırıldı ben çok memnun kaldım sırf 4 ay yatak odamda beşik olarak kullandım daha sonrada ana kucağı olarak çok kullanışlı bir ürün herkese tavsiye ederim... fiyatı 160 tl. İstanbuldayım isteyen elden de alabilir.

özellikleri:
Sallanan sandalye tek bir hareketle mama sandalye ve beşiğe dönüşür
3 değişik pozisyonda kullanılabilme özelliği
1 - Yarı yatar & Sallanır Pozisyon
2 - 180 Derece Uyku Pozisyonu
3 - Oturur & Sallanır Pozisyon
Her pozisyonda kullanılabilen titreşim özelliği
Ana kucağı kenarları kaldırılarak 180 ° yatırılarak beşik olarak kullanılabilir
Elektronik 9 değişik melodili ve ışıklı ebeveyn kontrollü oyuncak
Tek el hareketiyle pozisyon değişikliği
Bebeğe kolay erişim için özel oyuncak kolu
9 değişik müzik parçası çalan ve bebek tarafından aktive edilen elektronik oyuncak
Bebeğin konforu ve sağlığı için yumuşak antibakteriyel kumaş
Rahatlatıcı titreşim özelliği
Özel emniyet kemeri

İlanım günceldir taksitle satın almak isteyenler olursa sahibinden.com da 3 taksite kadar ve sanalpazarda 12 taksite kadar satın alınabilir...

ürünün 0'ı 190 tl..sizin ki biraz pahalı olmuş

Nerden buldunuz o fiyata merak ettim doğrusu çok araştırdım nette öyle fiyat koydum 280 tl civarı sıfırı o fiyata bulan kaçırmasın zaten bende 260, 270 tl civarına almıştım..

Son düzenleme:
Nerden buldunuz o fiyata merak ettim doğrusu çok araştırdım nette öyle fiyat koydum 280 tl civarı sıfırı o fiyata bulan kaçırmasın zaten bende 260, 270 tl civarına almıştım..

yok şekerim haklısın yaa pardon...oyun halısınına bakıyordum o ara onla fiyatı karıştı. haklısın 289 tl..sorry sorry

tatlım hala satılıkmı acaba?

Ürünüm hala satılıktır tatildeydim yeni döndüm ilgilenemedim kusura bakmayın... ürünü kargolayabilirim isteyen istanbul içi elden de teslim alabilir...

Ürünüm hala satılıktır arkadaşlar bu sıralar ilgilenemedim kusura bakmayın şehir dışındaydım almak isteyen olursa görüşebiliriz...

İlanım günceldir Fiyatını düşürdüm elden çıkarmam lazım yerim yok 130 tl ye vericem...

İlanım günceldir Fiyatını düşürdüm elden çıkarmam lazım yerim yok 130 tl ye vericem...

en son fiyatta bir şey yaparmısınız :)))??? gerçekten almayı düşünüyorum ama kızım yeni doğdu çooooook harcama yaptık bizim için en son bi indirim daha yaparmısınız ???

en son fiyatta bir şey yaparmısınız :)))??? gerçekten almayı düşünüyorum ama kızım yeni doğdu çooooook harcama yaptık bizim için en son bi indirim daha yaparmısınız ???

İnanın bende bunu satıp oğlumun ihtiyaçlarından alıcam 160 tl den düştüm zaten dahada düşebileceğimi zannetmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…