Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben henüz almadım, fiyat bilgisi istedim ama dönüş yapan olmadı
Eki Görüntüle 1423947
Babaling Organic Pebble.. Bebişleri inanılmaz rahat taşıdık..Artık büyüdükleri için satıyoruz..Çok temizdir..90 Tl..
Eki Görüntüle 1423951 Eki Görüntüle 1423952
Eki Görüntüle 1423954
Tiny Love 3'lü anakucağı çok rahat.. Biz keyifle kullandık.. Resimler temsili aslı annemde kaldı fotoğrafını sonra ekleyeceğim fakat temiz ve resimdeki gibi yeşildir.. Yanında ikea dan aldığımız leka dönence hediye edeceğim..Sadece dönence İkea da 18 Tl dir.. Fiyatı 135 tl düşünüyorum..
Bunun resimlerini mail atarsan sevinirim bir de fiyati biraz indirsen biraz çok gibiEki Görüntüle 1423951 Eki Görüntüle 1423952
Eki Görüntüle 1423954
Tiny Love 3'lü anakucağı çok rahat.. Biz keyifle kullandık.. Resimler temsili aslı annemde kaldı fotoğrafını sonra ekleyeceğim fakat temiz ve resimdeki gibi yeşildir.. Yanında ikea dan aldığımız leka dönence hediye edeceğim..Sadece dönence İkea da 18 Tl dir.. Fiyatı 135 tl düşünüyorum..
Merhabalar.. İstediğiniz ürün satıldı sadece maxi cosi anakucağı kaldı ..Bunun resimlerini mail atarsan sevinirim bir de fiyati biraz indirsen biraz çok gibikonyadayim kargosuda olacak o yuzden...
Aaa oyle mi e hayirlisi olsun..tesekkurlerMerhabalar.. İstediğiniz ürün satıldı sadece maxi cosi anakucağı kaldı ..