• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tiny Love 3'lü anakucağı,Babasling Organic Pepple, Maxi Cosi Citi SPS

merhaba canım tinny love anakucagının yeşil renginini almak istıyorum ama ben sıfır düşünüordum.kararsızım..sende galiba 2. el aldın degilmmi??birde bende istanbul ümraniyedeyım sen neredesin görebilme imkanımız varmı ürünü?

merhaba canım tinny love anakucagının yeşil renginini almak istıyorum ama ben sıfır düşünüordum.kararsızım..sende galiba 2. el aldın degilmmi??birde bende istanbul ümraniyedeyım sen neredesin görebilme imkanımız varmı ürünü?

Evet lilla ben de burdan almıştım..Rengi yeşildir..Bostancı da oturuyorum..Görebilirsiniz tabii

Eki Görüntüle 1423951 Eki Görüntüle 1423952
Eki Görüntüle 1423954

Tiny Love 3'lü anakucağı çok rahat.. Biz keyifle kullandık.. Resimler temsili aslı annemde kaldı fotoğrafını sonra ekleyeceğim fakat temiz ve resimdeki gibi yeşildir.. Yanında ikea dan aldığımız leka dönence hediye edeceğim..Sadece dönence İkea da 18 Tl dir.. Fiyatı 135 tl düşünüyorum..
Bunun resimlerini mail atarsan sevinirim bir de fiyati biraz indirsen biraz çok gibi;) konyadayim kargosuda olacak o yuzden...

Back