• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tınak etlerim için yardım

melxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
78
1
48
İstanbul
benim en büyük sorunum tırnak etlerimi yemem çok kötü duruyo ama bi türlü vazgeçemiyorum, kendi ellerimden iğreniyorumm:43:
hep bu sefer yemeyeceğim diyorum ama olmuyor bende güzel ellerim olsun istiyorum:43:

benim en büyük sorunum tırnak etlerimi yemem çok kötü duruyo ama bi türlü vazgeçemiyorum, kendi ellerimden iğreniyorumm:43:
hep bu sefer yemeyeceğim diyorum ama olmuyor bende güzel ellerim olsun istiyorum:43:

doktora başvurdunmu demir eksikliği ya psikoljk sıkıntıdn kaynaklanıyo olabilir.acı cila filn sür ağzına aldıkça çeekrsin :52: şaka bi yana olablr yani kuzenim bu şeklde bırakmış mı şuan tam olrkta bilmyrm büyük oldugunsn sorarım bi ara..başka bi alışkanlık edinsen ya..

doktora başvurdunmu demir eksikliği ya psikoljk sıkıntıdn kaynaklanıyo olabilir.acı cila filn sür ağzına aldıkça çeekrsin :52: şaka bi yana olablr yani kuzenim bu şeklde bırakmış mı şuan tam olrkta bilmyrm büyük oldugunsn sorarım bi ara..başka bi alışkanlık edinsen ya..

çok yol denedim ama olmadı acı cilayı deneyeyim birde ama ete sürünce acı cilayı bir şey olur mu genellikle tırnaklara diye biliyorum ben?

bende çocukluğumdan beri tırnaklarımı ve etlerini yiyorum...o kadar ki artık parmaklarımın etleri kırmızı bir renk aldı..tenimden farklı bir renkte şu anda...bunu düzeltmenin bi çaresi varmı acaba...

İlaç tavsiyesi ne kadar doğrudur bilemem ama elacon diye bir krem var tırnak etlerıne surun 2-3 gun sonra duzelıyor.Tecrübeyle sabittir :13:

Back