Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim en büyük sorunum tırnak etlerimi yemem çok kötü duruyo ama bi türlü vazgeçemiyorum, kendi ellerimden iğreniyorumm hep bu sefer yemeyeceğim diyorum ama olmuyor bende güzel ellerim olsun istiyorum
benim en büyük sorunum tırnak etlerimi yemem çok kötü duruyo ama bi türlü vazgeçemiyorum, kendi ellerimden iğreniyorumm hep bu sefer yemeyeceğim diyorum ama olmuyor bende güzel ellerim olsun istiyorum
doktora başvurdunmu demir eksikliği ya psikoljk sıkıntıdn kaynaklanıyo olabilir.acı cila filn sür ağzına aldıkça çeekrsin şaka bi yana olablr yani kuzenim bu şeklde bırakmış mı şuan tam olrkta bilmyrm büyük oldugunsn sorarım bi ara..başka bi alışkanlık edinsen ya..
doktora başvurdunmu demir eksikliği ya psikoljk sıkıntıdn kaynaklanıyo olabilir.acı cila filn sür ağzına aldıkça çeekrsin şaka bi yana olablr yani kuzenim bu şeklde bırakmış mı şuan tam olrkta bilmyrm büyük oldugunsn sorarım bi ara..başka bi alışkanlık edinsen ya..
bende çocukluğumdan beri tırnaklarımı ve etlerini yiyorum...o kadar ki artık parmaklarımın etleri kırmızı bir renk aldı..tenimden farklı bir renkte şu anda...bunu düzeltmenin bi çaresi varmı acaba...