- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Bir kadının bu kadar güçlü olması güzel1.Almanya Şansölyesi Angela Merkel
Evet,atatürkün İsrail bustunu koydugu ve onu övdüğü gibi. Heee sen erdogandan mi bahsetti pardonnnnn
Bende diğerini diyon sandım onu hep ovuyor ya yahudilerrrr :))) büstler turkiye ikinci İsrail dır falan demeler tbmm kurulunca, mason işaretleri...
Tam olarak bu konuda bilgin yok sanırım
Tepki gösterenlerde önce bi araştırsin sonra saldırsin
İşiniz yok ,tüm derdiniz erdoğan be alakalı alakasız adını anın böyle aferin
konuyla alakasini anlamadim, yanlis yere yazdiniz galiba ....
madem arastirin diyorsunda önce bir kendinden basla , atatürk ü dogru düzgün arastir , atatürk ün ilk islerinden biri mazon dairesini kovmakti , atatürk ün ölümüyle beraberinde meclise geri döndüler, ve sayelerinde sizin gibi zihniyet türedii......
:)Gözlerim onu aradı anlayamazsınız(!)
Ama onu yahudiler seçiyordu değil mi, tamam pardon.
Anlamadiysan üstümde yazana bakacaksın . erdoğana baglarsaniz , size.bağladığını görürsünüz , sizi ilgilendirene yanı
Umarım siz araştırırsanız . belgesiz bisey demiyorum
Güle güle
nekadar güzel bir türkcen var :))
İçimiz de ki hainler seçmesinde varsın yahudiler seçsin .. Çok mu zorunuza gidiyor ülkemin Cumhurbaşkanının Erdoğan olması !!Gözlerim onu aradı anlayamazsınız(!)
Ama onu yahudiler seçiyordu değil mi, tamam pardon.
Vay bee sonunda tam anlamıyla kadın oldu demek haa...O artık Caitlyn
Vay bee sonunda tam anlamıyla kadın oldu demek haa...
Valla ben surda 30 küsür yildir kadinim, Time dergisi ismimi bilmez, adam'in daha kadin olali 1 yil bile olmadi ve Time'in listesini girdi...
Vay be...
Dünyadaki pek çok ülkede Atatürk'ün heykeli,büstü,isminin verildiği caddeler var.İsrail'de olması özel bir anlam ifade etmez.Ama sizinkini bir tek İsrail takdir edip madalya filan veriyor ne hikmetseEvet,atatürkün İsrail bustunu koydugu ve onu övdüğü gibi. Heee sen erdogandan mi bahsetti pardonnnnn
Bende diğerini diyon sandım onu hep ovuyor ya yahudilerrrr :))) büstler turkiye ikinci İsrail dır falan demeler tbmm kurulunca, mason işaretleri...
Tam olarak bu konuda bilgin yok sanırım
Tepki gösterenlerde önce bi araştırsin sonra saldırsin
İşiniz yok ,tüm derdiniz erdoğan be alakalı alakasız adını anın böyle aferin
Dünyadaki pek çok ülkede Atatürk'ün heykeli,büstü,isminin verildiği caddeler var.İsrail'de olması özel bir anlam ifade etmez.Ama sizinkini bir tek İsrail takdir edip madalya filan veriyor ne hikmetse
"Türkiye ikinci İsraildir" sözü kime aitse artık, Atatürk'le ne ilgisi var ya,İsrail Atatürk'ün ölümünden 10 yıl sonra kuruldu.
Mason işaretleri filan sizin zihniyetin iftiraları,adam mason olsa neden mason localarını kapattırsın.
İşiniz gücünüz yok,Atatürk'le en alakasız konuyu bile Atatürk'e getiriyorsunuz ama bu sefer de olmadı,bi dahakine daha iyi çalış gel
Evet sizinki,siz seçtiniz,biz onu bizim saymıyoruzSizinki :))
Bu nedir ya seninki benimki
Rahat ol kadın, bizimkine , sizinkine.veren kadar veren olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?