Tilki gebelik geçirenler

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.089
-54
Kızlar ben 30 yaşındayım
Oğlum var 7 yaşında hiç problem yaşamamıştım o zamanlar ..
2 gebeliğim 13+2 de birden suyum geldi be düşürdüm hastanede ama bir gün önceye kadar herşey normaldi Temmuz ayında düştü bir neden bulunmadı tekrar hamile kalabilirsin dedi doktor ve ben şuan hamileyim .
İlk doğumu ve düşüğümü yaptığım özel bir hastaneye gidiyorum herkes biliyordur adını
Doktor önerilmesi üzerine bir doktora başladım bir dünya test yaptı
Şekerim yüksek
Karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ve kilomda bir hayli fazla
Hastanede fazla çıkan şeker evde normal çıkıyor
Ve doktor beni söyledikleri ile çöm üzdü iki haftadır ağlamaktan gözlerim şişti çevrenizde bu şekil olup sağlıkla bebeğini dünyaya getiren var mı

Bence sende düzenli beslenirsin Allah'ın izniyle doktor sana diyet programı felan vermedimi onları uygularsan bol bol egzersiz yürüyüş yaparsan sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah ama şeker tuz olan herşeyi hayatından cikarman lazim

Bence sende düzenli beslenirsin Allah'ın izniyle doktor sana diyet programı felan vermedimi onları uygularsan bol bol egzersiz yürüyüş yaparsan sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah ama şeker tuz olan herşeyi hayatından cikarman lazim
Canım hastaneler bildiğim ticarethane olmuş doktorların ağzından cımbızla laf alınıyor
Medikal park hastanesi aşırı pahalı ve bir dünya test yaptırdım özel sağlık sigortasını yaptıracak onada müsade yok tanı konulduğu için şimdi önerilen bir doktor var devlette oraya gidicem ama devlette diyetisyen var mı bilmiyorum

Bende İstanbul'dayım aslinda bnde yabanciyim buraya bnde Süleymaniye kadın doğum gitmeye basladim doktor iyi bakar ama randevu al unutma bakmiyolar randevusuz

X