Tiktok

dlnmss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
140
50
13
Nişanlınızın bu uygulamayı kullanması sizi rahatsız eder mi

Benide sinirlendiren bu
gereksiz yani hem zaman kaybı hem de milletin özelini izlemek kadar sacma birsey yok. dediniz mi nisanliniza rahatsiz oldugunuzu

gereksiz yani hem zaman kaybı hem de milletin özelini izlemek kadar sacma birsey yok. dediniz mi nisanliniza rahatsiz oldugunuzu
Uygulamayı gördüm kayıt açmamış baktım . Daha demedim burdan sormak istedim yoksa bana mi yanlış geliyor bı

Sorunuza cevap veriyorum: Beni rahatsın etmez.

Bence nişanlınız da olda eşiniz de olsa insanların hayatlarına bu kadar müdahil olmamak gerekir diye düşünüyorum.

kullandığı uygulamalara kadar müdahale etmek hakkını kendimde bulmam.kendime de karıştırmam.tiktok konusunda önyargılıyım çünkü uygulamanın zeka seviyesi 3 falan lfkdnfknd Ama istiyosa kullansın

Valla benide rahatsiz eder ki esiminde benimde whsaap disinda sosyal medya kullanma aliskanligimiz yok. Izinde vermedim vermem de.

Ben de o uygulamayı kullanıyorum, saçma videoların üstüne basılı tutup daha az gör seçeceğine tıklayınca filtreleniyor daha kaliteli ve eğlenceli videolar çıkıyor karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…