- 2 Ocak 2024
- 24
- 18
- 25
- Konu Sahibi pinkpradabag
Kızlar benim bir problemim var ama lütfen beni yargılamayın. Benim boyum 160cm kilom 52 aslinda fazla kilom yok fakat bacaklarim kalin ve alt karnim var. Haftada minimum 2 gun spor yapan biriyim pilates ya da agirlik kaldiriyorum, bazen yoga yapiyorum ve aktif olarak hareketli calistigim bir isim var hemsireyim. Ben saglikli beslenmek, daha fit olmak istiyorum spor yaptigim belli olsun istiyorum. O kadar cok yiyorum ki size anlatamam normal yemek yesem yine iyi, tikinircasina yiyorum. Genelde evde tek basimayken yapiyorum bunu yanimda birileri varken degil, bazen biriyle aksam yemegine cikiyorum eve geliyorum evde sanki yemege cikmamisim gibi abur cubur yemeye basliyorum. Stresli ve duygusal olarak kotu hissettigim zamanlar daha cok oldugunu fark ettim yaklasik bir senedir iliskim bittiginden beri boyleyim ve sadece bedenime degil bu sagliksiz beslenmem cildime de zarar vermeye basladi. Yuzumde ve sirtimda sivilceler cikartiyorum ve ben ergenligimde bile sivilce cikartmayan bir kizdim. Bu bir yeme bozukluguymus arastirdim, binge eating disorder olarak geciyormus. Bununla ilgili bir kitap aldim su an okumaktayim fakat bu durumu yasayan var mi? Lutfen benimle dalga gecmeden cozum onerileri soyleyin ne yapip bu aliskanligimi yenebilirim?