- 26 Şubat 2014
- 1.891
- 5.556
- Konu Sahibi Ballporsugu
:)) şuan boyu 79-80 cm kilosu da 8.660 oo nasıl bir kahvaltı bu böyle:)) her sabah tüm bu malzemeleri ekliyor musunuz? Ben bulamaç yapmayı bırakmıştım aslında birlikte kahvaltı yapıyoruz kendim ne yersem oğluma da onu yediriyorum. Ama dediğim gibi iştahlı değil biraz doğunca bırakıyor yemeyi birde sizin atom kahvaltıyı deneyeceğim :) sağlıkla büyüsünler
Bi de unutmadan, demir takviyesine birkaç aydır ara vermiştik hasta olunca bırakmıştım sonra da devam etmedim şimdi tekrar başlayacağım. Ama eczacı o zaman süt ve süt ürünleriyle 2'şer saat arası olsun önce ve sonra demişti ama ayarlamak zor oluyordu. Hemen her öğünde ya peynir ya yoğurt vs yediriyorum çünkü. Siz hangi saatlerde veriyorsunuz?
Yazmayı unutmuşum, 7. Aydan beri doktorumun önerisiyle köy tavuğu, kaz, kuzu eti, ilikli kemik... Bunları ayrı ayrı kısık ateşte kaynatıp sularını bardaklara ve buz poşetlerine koydum. Yemeklerine muhakkak katıyorum. Bir de ev yapımı lor ve labnenin peynir altı suyu omletlere ve yoğurt çorbasına iyi gidiyor.
Formül süt takviyesi yapıyorum doktor önerisi ile günde bir kez, hipp combiotic olandan. Nişasta yok ve organik.
Sadece 200gram almıştı bir ay. Doktorum bunları önerince toparladı virüsten önceki kontrolde bir ayda 700 gram almıştı mesela. Şimdi boyu da kilosu da ayının ortalamasında. Uyku düzeni de çok etkili oldu. Akşam 20.30 da uyumuş oluyor, sabah 06.30da kalkıyoruz biraz zor oluyor bize ama iştahı yerine geldi.
Sabah 08.30-10.00 arası besinlerden alınan büyüme hormonunun aktif olduğu saatmiş. O saatte kahvaltısını yaptırmaya dikkat ediyorum. Ben biraz pimpirikliyim tek tek sordum doktora . Akşam da 21.00-03.00 arası muhakkak uykuda olsun dedi.
İnşallah iştahı yerine gelsin kuzucuğun
Son düzenleme: