Tıkanan alaturka wc

natis

Guru
Pro Üye
7 Ocak 2011
497
89
Böyle iğrenç bir konu açmak istemezdim ama nette yeterli bilgi bulamadım.Wc peçeteyle tıkanmış zarar vermeden bunları eritmenin bi yolu var mıdır?

Bir kaç kova su dökseniz direk deliğe doğru basınçla gitmezmi.

Normalde tesisatçılar kostik kullanıyor bu iş için çokda etkili eritiyor tıkanıklığa neden olan birikintileri ama kullanımını bilmek gerek hem tehlikeli hemde sıksık kullanılırsa boruları delebiliyor. Bu şekilde 1 defa sorun yaşadık biz eşim kostikle açmıştı

Normalde tesisatçılar kostik kullanıyor bu iş için çokda etkili eritiyor tıkanıklığa neden olan birikintileri ama kullanımını bilmek gerek hem tehlikeli hemde sıksık kullanılırsa boruları delebiliyor. Bu şekilde 1 defa sorun yaşadık biz eşim kostikle açmıştı
Tuz ruhu gibi bişey mi bu ? Nerden bulabilirim?Tam olarak ne kadar ,nasıl kullandınız? Açıkçası ev eski zaten bende ekstra zarar vermek istemem

Tuz ruhu gibi bişey mi bu ? Nerden bulabilirim?Tam olarak ne kadar ,nasıl kullandınız? Açıkçası ev eski zaten bende ekstra zarar vermek istemem
onu bilmiyorum canm eşim hallediyo bu konuları nerden aldı bilemeyeceğim ama eve zarar vermesinden ziyade çok fokurdayan bişey sanırım cildine zarar verebilir sıçrarsa yada zehirleme gibi riski var sanırım netten bi araştır istersen tam emin değilim yarın eşime sorabilirim ama geç olur senin için sanırm

onu bilmiyorum canm eşim hallediyo bu konuları nerden aldı bilemeyeceğim ama eve zarar vermesinden ziyade çok fokurdayan bişey sanırım cildine zarar verebilir sıçrarsa yada zehirleme gibi riski var sanırım netten bi araştır istersen tam emin değilim yarın eşime sorabilirim ama geç olur senin için sanırm
Netten ben araştıraym biraz ama eşinize yine de sorar mısınız.Şu an açtık ama yine tıkanabilir:KK43:

asit gibi birşey var çok güçlü ve kuvvetli döktüğün an sen dahil alt katlarında wcsi temizleniyor ve iğrenç kokuyor
o koku tüm binayı ve altkatları sarıyor çürük yumurta giibi
ama kesinlikle döktüğün an kapıyı kapa sakın soluma
ben bizim teknik servisten alıyorum asit diyorlar

asit gibi birşey var çok güçlü ve kuvvetli döktüğün an sen dahil alt katlarında wcsi temizleniyor ve iğrenç kokuyor
o koku tüm binayı ve altkatları sarıyor çürük yumurta giibi
ama kesinlikle döktüğün an kapıyı kapa sakın soluma
ben bizim teknik servisten alıyorum asit diyorlar
Her yerde bulabilir miyim acaba? Bir de kimseye duyurmasam iyi olurdu aslında:KK48:

Temizlik konusunda takıntılı bir bayan vardı hatta bu yüzden eşiyle boşanma aşamasındaydı bu konuyu görmesin :KK53::KK53::KK53:
Niye insanların takıntılarıyla dalga geçiyosunuz anlamadım bu bir hastalık takıntı hastalığı Allah kimseye vermesin lütfen kimsede dalga geçmesin

Sıvı olanı da var küçük boncuk şeklinde olanı da var.Yalnız elinize felan değmesin.Dökün üzerine de su tamamdır.Genelde tesisatçılarda bulunur.Döktükten sonra bol su ile temizlenecek.

X