TIKALI TÜPTE YUMURTA OLUŞUMU SORUYORUM CEVAP BULAMIYORUM 🤔

Ladygirl19

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
161
135
23
32
Canlarım bu ay bana tıkalı tüpümün orda gelişen yumurta ile aşılama yaptılar anlam veremiyorum bilgisi olan var mı soruyorum sürekli ama cevap bulamıyorum

Bende oldum öyle 2 kere ama bilinçsizce yaptırmıştım keşke yaptirmasaydim bilseydim de farklı doktora gidip önce tüpü hallatseydim diyorum kendime şimdi negatif ikiside sonra başka doktorda öğrendim tıkalı olduğunu laparoskopi olmadan tüp bebek bile yaptırsam tutmaz tutsada kimysak düşük falan olur sağlıklı olmaz dedi doktor laparoskopi oldum tüp bebek yaptırdım şu an

Tek tüp mü iki tüp mü tıkalı bildiğim kadariyla tek tüple her tedavi oluyor ama tıkalı tarafta oluşan yumurtayla neden aşılama yaparlar mi ihtimal var dediler o kadar ilaçtan sonrada iptal etmezlerdi zaten inşallah tutunur senin canım inşallah çok zor süreçler zamanın geçtiğine mi yanarsın vücuda ilaç yüklediğine mi

Tek tüp tikaliydi aşılama basit bişey modern ilişki diyorum ben ona tüplere bırakıyolar aşılamada tüp de rahme en yakın yere bırakmaya calisiyolar tıkalı taraf baskı yaparak gelişimini öldürür demiştir bana 2 doktor da tüp te yapilsa su an iyi ilerlemez önce sorunu halletmek gerek demislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…