- 28 Ağustos 2019
- 2.051
- 2.143
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
canım bence öyle düşünme Umutlu1234 arkadaşımla aynı durumdaydık onada ben önermiştim. bende ameliyat oldum açamadılar çok derin yapışıklık varmış. Cevat hocadan Allah bin kere razı olsun yarım saat uğraştı 8 ilaç enjekte etti ve açtı hsg ile değil selektıfsalpingografi denen işlemle. bence umutsuz olmayın cevat hocayu giden bi dünya insan var ve hepsinin yüzünü güldürmüştür
Merhabalar. Bahsettiğiniz işlem basıl birşey? İlk defa duydum. Benimde tüplerimin biri tıkalı diğeri de zayıf bir geçiş var dediler. Laporoskopi ve histeroskopiden bahsettiler. Açıkçası korkuyorum operasyondan. Eğer bil
merhaba bilgi verebilir misini yöntem hakkında. Benimde tüpler tıkalı maalesef. Ameliyat korkutuyor ama mecburen çözüm gibi gözüküyor. Yazdığını dikkatimi çekti nasıl açıldı tüpleriniz?Kızlar İstanbul da iseniz şişli echomarda Cevat bayrak hocaya gidin selektıfsalpingografi dıye bır yontem var benım ıkı tupum kapalı ıdı amelyatda acılmadı ama cevat hocada gecen yıl acıldı ve dogal yollarla gebe kaldım