Tıkalı meme acil yardım 😔

Busran2613

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
135
84
30
Arkadaşlar merhaba. 8 aylık bir oğlum var. Doğum yaptığımdan bu yana geçmeyen meme ucu çatlağım var dişlerinde çıkmasıyla oğlum iyileşmesine pek izin vermiyor. Dün gece 22:00 da sol memede hafif sertlik ve ağrı hissettim gece boyunca 3-4 kez kalktı hep sol memeyi emzirdim boşaltsın diye ama nafile. Sabah ,8 de sıcak kompres yaparak emzirdim yine açılmadı biraz daha sıcak kompres yapıp makineyle sağmaya çalıştım bir kaç damla geldi ve sonra tek bir damla gelmedi. Duşa girdim defalarca sıcak havlu yaptım açılmıyor. Artık taş gibi oldu inanılmaz ağrı yapıyor ve oğlumu bile kucağı a alırken zorlanıyorum. Ateşim yok ama ağrım çok. Lütfen bildiğiniz etkili bir yöntem var mı. Ne yapabilirim. 24 saat açılmazsa iltihaplanma yapar yazıyor internette ne yaptıysam açmayı başaramadım. Şuanda da buz uyguluyorum birde soğuk deneyeyim dedim

Elimle masaj yaparak sertlikleri dağıtırdım ben banyo yaparken. Doktorum soğuk uygula demişti sıcak ilerlediyse daha kötü yapar demişti.

Ucunda beyaz bir kabarcik varmı. Sivilceye benzer . Geçen ay bende ağrı hissettim ne kadar emzirsem boşalması için. Olmadı baktığımda sonra beyaz bir kabarcik vardı iğnenin ucunu ocakta ısıttım ve patlattım sonra sagdim sonra hep o gogsumu verdim normale döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…