• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Tığ işi bebek örgülerim nasıl olmuş :)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

beor_bece

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
48
0
16
Konya
Çalışkan arı takımı
$arı takım.jpg

pofuduk patikler
$Görüntü2824 kopya.jpg

uğur böceği yelek
$ugurbocekli2.jpg

yelek
$pembe.jpg

yelek
$yesil.jpg

simli elbise
$simli elbise.jpg

Son düzenleme:
canım ellerine sağlık çokkk güzel olmuşlar :46::nazar: uğur böcekli yeleğe ayrı bir hayran kaldım :31: ellerine sağlık :16: mantar takımınıda heyecanla bekliyorum :52::29::16:

canım ellerine sağlık çokkk güzel olmuşlar :46::nazar: uğur böcekli yeleğe ayrı bir hayran kaldım :31: ellerine sağlık :16: mantar takımınıda heyecanla bekliyorum :52::29::16:

Çok teşekkür ederim. :) Bebekler için değişik kostüm şeklinde örgüleri örmeyi seviyorum. Mantar şeklinde de yelek - patik - şapka takımı örüyorum. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde el isim iyidir fakat yurtdisinda oldugum icin pek ip bulma sansim yok. Turkiyede adim ettigin yerde ipci var.. :31:

El işi zevkli oluyor. Hele ki bebek örgüleri. Daha da özeniyorsun yaparken.

Yurtdışında hazırgiyim daha yaygın oldugu için olabilir belki de. O yüzden iplerin alışı olmayınca satışı da pek yoktur sanırım .

Çok teşekkür ederim. :) Bebekler için değişik kostüm şeklinde örgüleri örmeyi seviyorum. Mantar şeklinde de yelek - patik - şapka takımı örüyorum. Yakın zamanda onu da paylaşırım. Çok teşekkür ederim.
tatlım :34: kolaylıklar :6::16:

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.

Eğer takip ederseniz yakın zamanda yeni örgülerimi de eklicem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back