Tiens airiz ped ile hamile kalan var mı

mystery5

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
42
5
288
Tiens airiz pedi duymuşsunuzdur içindeki yeşil banttaki aktif oksijen ve negatif iyonlar sayesinde rahimdeki bütün kanalları açtığı söyleniyor ve hamile kalmayı sağlıyormuş kullanıp hamile kalan var mı acaba yada başka açıdan faydasını gören

Canım bana bi arkadaşım tavsiye etmişti denemem için vermişti bi kaç tane bu ped den onu kullandığımda kokulu ve yoğun gelmişti kanamam daha sonra almadım biraz pahalı geldi bana günlük pedini aldım onunda çok bi fayfasını görmedim sadece biraz akıntı gelmişti onu kullanınca ama aklımdaydı tekrar normal pedini alıp regl döneminde kullanmak konuyuda görünce bu ay alırım belki regl olursam

Bende kullanmaya başladığımdan beri yoğun bir şekilde geliyor ve parça parça içimdeki her şeyi söküyor sanki ilk başka öyle yaparak içerideki pisliği ,kisti temizlediğini duydum

Bende kullanmaya başladığımdan beri yoğun bir şekilde geliyor ve parça parça içimdeki her şeyi söküyor sanki ilk başka öyle yaparak içerideki pisliği ,kisti temizlediğini duydum

Evet canım yeşil şerit sayesinde kaşıntı mantar pişik enfeksiyon gibi hastalıkları tedavi eden medikal ve tamamen organik bir ped sipariş için bana ulaşabilirsiniz ben hem 1 yılı aşkındır kullanıyorum hem de satışını yapıyorum

Merhaba yorumunuzu gördüm de bu pedi kullanıp hamile kalan var mı bende pcosluyum bu ay kullansam o pedden bebek istiyorum a.a 3 senedir olmuyor

Ben kullandım vajinal enfeksiyonuma çok fayda etti ablam kullandı rahim duvarında yara çıktı kullandı faydasını gördü ilk kullandında adetken adeti biraz daha fazla olursun açıklamasında yazıyo zaten ilk kullandığınızda böyle olur gebelik henüz o etkisini göremedim malesef gebelik ve enfeksiyon için almıştım ben ama henüz gebelik elde edemedim bakalım nasip

İnşallah faydasını görürsünüz ben 3ay kullandım gıda takviyeleri ile birlikte olmadi gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…