- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
-
- Konu Sahibi philosophy
bende henüz öğrenciyim fakat bende çok istiyorum ticarete atılmak. devlet girişimcilere para veriyor fakat ne kadar vereceği sizin onları inandırmanıza bağlı yapacağınız işeBu istek içimde zaman zaman beliriyor, sonra diyorum ki amaan kendi isinle ilgilen (matematik ogretmeniyim). Yani cevremizde hep en iyi iş garantili iştir mantığı var ve bu algiyla yetiştik, kpss ye gir atan mantığı ağır basıyor hep ama ben değişik fikirler istiyorum. Bu konuda ufkumu açabilecek arkadaşlar var mi acaba, sektör olarak kozmetik düşünüyorum, ve devlet girisimcileri özellikle kadınları destekliyor 100 bin tl ye kadar destek veriyor 30 bini geri odemesiz,bu paraya iyi işler yapılır diye düşünüyorum ama dediğim gibi bilgim az.Bu konuda her türlü fikre açığım
100 bin veriyor 30 bini hibe ediyor diğeri de faizsiz.Önce 70 saatlik bir eğitim veriliyor sonrasında proje hazırlayıp sunuyorsun kabul edilirse parayı veriyor.Kadınları da daha çok destekliyor devlet.bende henüz öğrenciyim fakat bende çok istiyorum ticarete atılmak. devlet girişimcilere para veriyor fakat ne kadar vereceği sizin onları inandırmanıza bağlı yapacağınız işe
Benim kafamda arayış hep var ama beni bu konuda cesaretlendiren hiçkimse yok.evliyim 29 yaşındayım birde çocuğum var, matematik mezunuyum 6 senedir dersanede çalışıyorum,devleti hiç düşünmedim yapamam diye ama bu şekilde de hiç geleceği olmayan bir is. Aslında yol yordam bilsen biraz araştırmayla risk alınabilir bence ama nerden başlamak gerek hangi sektör,nasıl pek bilgim yok, bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir belki diye açtım bu konuyu,birbirimizi cesaretlendirip,goremediklerimizi birlikte kesfedebiliriz belki.Zaten kafanda arayış başlamışsa devamı geliyor. Ben de dişhekimiyim ama kendimi bildim bileli arayış içindeyim. Mesleğim beni tatmin etmiyor ve çıkış arıyorum. Ama birlikte yürüyecek kişileri bulmak o kadar zor ki. Tek başına da yetiştirilişimden midir bilmem ha deyip cesaret edemiyorum. Ki philos arkadaşımızın da dediği gibi toplumun da sizden beklediği normlar var. Bunlar da para kazan, garanti bir mesleğin olsun. E bayanız da evlilikti çocuktu girişim parasının toplanmasıydı derken yaş gelmiş 30'a ancak şimdi şimdi yönümü çizebiliyorum. Hatta buradada bir ilan yayınlayayım iyi fikir belli ki kendi girişimine sahip olmak isteyen bir çok bayanız ama sesimiz çıkmıyor.
Mrb bende e ticaret düşünüyordum. Herseyi hazır bir e ticaret sitem oldu. Ben sadece ürünleri satıp komisyon alıyorum. Alt uyelerdende prim alıyorum. Bilgi isteyenler özelime yazabilir.slmCanım ben de ticarete atılmak istiyorum ama benimki e-ticaret istersen özelden msglaşalım. Hiç olmadı beyin fırtınası olur.
merhaba nasıl oluyor e ticaret işi bende yapmak isterim...Mrb bende e ticaret düşünüyordum. Herseyi hazır bir e ticaret sitem oldu. Ben sadece ürünleri satıp komisyon alıyorum. Alt uyelerdende prim alıyorum. Bilgi isteyenler özelime yazabilir.slm
merhaba nasıl oluyor e ticaret işi bende yapmak isterim...
muhtemelem amway avon gibi bisidir bunlarda kesinlikle para oldugunu düşnmüyorum
onları satamam geniş çevre ve vakit istiyor...ben özel sektörde çalışıyorum ve yapamam bu işi
hani işi bırakıp dükkan açmak istiyorum ama ne açılacağını bilmiyom.Bende özel sektörde calisiyorum bende basit ve ek iş olarak yapabilecegim bir iş arıyorum bunu dükkana cevirebilcek ama öyle birşey sanırım yok
aynı zaman da calısarak home office işi yapılabilir belki bazen öyle ilanlar görüyorum saatleri uyarsa olabilirhani işi bırakıp dükkan açmak istiyorum ama ne açılacağını bilmiyom.
olmadı çalışarak ek iş olabilirmi onuda bilmiyorum...