• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tıbbi Mümessillik

Valla benim hiç öyle kriterlerim yok ancak ne yazıkki ailemin var. İstiyorum ki hiçbir sorun olmasın
Ben evlenmeden önce çalıştığım yerde mümessillerle çok diyalog içindeydim,22 sene önce şartlar farklıydı şimdi nasıl bilmiyorum.Tanınmış firmalardan gelenler doktorlar ve sağlık personeli tarafından iyi karşılanırdı çünkü firma iyiyse bol hediye ,tatil imkanları sunardı ve çok satış yapardı,daha az tanınmış az ürün dağıtan firmalardan gelenler doktorlarla görüşmek için dakikalarca beklerlerdi.Kötü bir meslek değil ama ağzı iyi laf yapacak,görünümü ve firması iyi olacak ,çok seyahat edecek,çok efor sarfedecek.

İnternette araştırdım yorumlar çok eski ve çok kötü. Yalakalık, kölelik yorumları yapılmış. Gerçekten içi nasıl onu merak ediyorum biraz

Onları zaten çalıştıkları aracı şirketler yönlendiriyorlar. Mesela üretici firma bilgilendirme etkinliği/eğitimi gerçekleştiriyor şu şu hastanelere gidin diyor.

Ama kazancı öyle yüksek değil.

e siz "elalem ne der"de takili kalmissiniz. elalem agzina geleni söyler. elalemi mutlu etmeye imkan yok. Elaleme takilacaksaniz ayrilin daha iyi olur. çünkü avukatlik bu ülkede (cogu kisiye para kazandirmasa da) itibar olarak doktorlukla mühendislikle yarisan bir meslek. onun yanina ne getirseniz zaten beğenilmez kolay kolay. siz de "elalemden bana ne" diyemediğiniz icin sizi etkilediklerini bildikleri icin daha da cok konusurlar hepten üstünüze varırlar

e siz "elalem ne der"de takili kalmissiniz. elalem agzina geleni söyler. elalemi mutlu etmeye imkan yok. Elaleme takilacaksaniz ayrilin daha iyi olur. çünkü avukatlik bu ülkede (cogu kisiye para kazandirmasa da) itibar olarak doktorlukla mühendislikle yarisan bir meslek. onun yanina ne getirseniz zaten beğenilmez kolay kolay. siz de "elalemden bana ne" diyemediğiniz icin sizi etkilediklerini bildikleri icin daha da cok konusurlar hepten üstünüze varırlar
Ben elalem ne der takıntlı değilim ki. Ailem ne der takıntılı. Neler yaşadığımı bilemezsiniz ki

Saçma gelebilir şöyle ben avukatım o da bu mesleğe geçecek. İnsanlar denk değilsiniz muhabbeti yapsın istemiyorum. Çünkü herkes fırsat kolluyor bunun için
Sizden fazla kazandığı günler de gelebilir mesela bölge müdürü falan olabilir ama bunu bilemeyiz o kişinin potansiyeline ve şansına bağlı ilerliyor. Bence denk yani.

Maddi gelir inanın önemli değil teşekkür ederim 🙏🏼
Arkadaşım mümessil doktor ile evlendi. Ama sizin aileniz küçük falan görecekse hiç girmeyin o toplara belli ki size avukat, savcı, doktor falan yakıştıracaklar sadece ve siz de bu mesleklerden birini bulamazsanız bekar kalacaksınız gibi görünüyor.

Ben elalem ne der takıntlı değilim ki. Ailem ne der takıntılı. Neler yaşadığımı bilemezsiniz ki
ama iste sen dd ailenin sozune takıntılısin
ailen begenir mi begenmez
eger esin senin birkac katin maasi alir altina güzel araba ceker evinizi site ici guvenlikli yerden satin alirsa kabzimal da olsa begenirler.
onun dışında begenmezler yani
çünkü onlara göre kizlari avukat - saygin bir avukatla evlense ya da doktorla muhendisle mutlu olurlardi.
ama bu senin hayatin. o yuzden cok da dikkate alma disaridan gelecek seyleri. ben de kimsenin istemeyecegi bir evlilik yaptim esimin dili dini baska - ki muhafazakar bir cevrem var. ama sectigim adama guveniyorum ve arkasında durdum, en ufak laf edene gereken cevabi verdim sonuc olarak bir sure sonra kimse laf edemedi.
ama ben "ay annem uzuldu, babama "yakisti mi senin gibi adama boyle damat" dediler, arastirdim internette o irka soyle boyle diyorlar vs modunda olsaydım agzi olan konusurdu.
sen de evlenme kararı aldiysan arkasinda dur adamin - kimsenin konusmasina musade etme. senin icin yaptigi iste bir sorun yoksa elalemin yaptigi yorumun ne onemi var?

ama iste sen dd ailenin sozune takıntılısin
ailen begenir mi begenmez
eger esin senin birkac katin maasi alir altina güzel araba ceker evinizi site ici guvenlikli yerden satin alirsa kabzimal da olsa begenirler.
onun dışında begenmezler yani
çünkü onlara göre kizlari avukat - saygin bir avukatla evlense ya da doktorla muhendisle mutlu olurlardi.
ama bu senin hayatin. o yuzden cok da dikkate alma disaridan gelecek seyleri. ben de kimsenin istemeyecegi bir evlilik yaptim esimin dili dini baska - ki muhafazakar bir cevrem var. ama sectigim adama guveniyorum ve arkasında durdum, en ufak laf edene gereken cevabi verdim sonuc olarak bir sure sonra kimse laf edemedi.
ama ben "ay annem uzuldu, babama "yakisti mi senin gibi adama boyle damat" dediler, arastirdim internette o irka soyle boyle diyorlar vs modunda olsaydım agzi olan konusurdu.
sen de evlenme kararı aldiysan arkasinda dur adamin - kimsenin konusmasina musade etme. senin icin yaptigi iste bir sorun yoksa elalemin yaptigi yorumun ne onemi var?
Çok teşekkür ederim. Her şey güzellikle olsun istiyor insan ama kimseye de gücü yetmiyor. Sözlerinizi iyi geldi teşekkür ederim.

Ben internette araştırdım yalaka, doktorun şoförü, yalvarıyorlar vs gibi yorumlar okudum. Gerçekten böyle mi onu merak ediyorum

Babam eczacı ve doğru yazmışlar. Eczaneye sokmamaya çalışırdık.

Merhaba arkadaşlar.

Nişanlık tıbbi mümessil olarak çalışmaya başlayacak ama ben mesleği hiç bilmiyorum. Nasıl, toplum içindeki itibarı nasıl, getirisi nasıl? Çevrenizde tanıdığınız ettiğiniz varsa bana bilgi verir misiniz?
Benim bir arkadaşım var biyokimya mezunu şuan bu işi yapıyor. 7 sene önce aile marketi isletiyordu sonra küçük bir firmada başladı tıbbi mümessilige. Diksiyonu ,görünüşü tavrı ikna gücü çok iyiydi zaten esnafti sonra büyüdü gitti valla. Altında skoda araba izmir bursa geziyordu şimdi izmir bölge müdürü oldu kendi evini aldı 7 sene içinde. Bu arada arkadaşım 😂

Benim bir arkadaşım var biyokimya mezunu şuan bu işi yapıyor. 7 sene önce aile marketi isletiyordu sonra küçük bir firmada başladı tıbbi mümessilige. Diksiyonu ,görünüşü tavrı ikna gücü çok iyiydi zaten esnafti sonra büyüdü gitti valla. Altında skoda araba izmir bursa geziyordu şimdi izmir bölge müdürü oldu kendi evini aldı 7 sene içinde. Bu arada arkadaşım 😂

Maşallah ne güzel. Mesleğin getirisi de itibarı da sadece yapan ile ilgili galiba.

Maşallah ne güzel. Mesleğin getirisi de itibarı da sadece yapan ile ilgili galiba.
Evet bence de yapan kişiyle ilgili. Arkadaşımla konuşurken dinletirirdi yani kendini diksiyon vs çok iyiydi onun etkisiyle büyüdü gitti

Back
X