• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tıbbi Mümessillik

Hermione111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
98
Merhaba arkadaşlar.

Nişanlık tıbbi mümessil olarak çalışmaya başlayacak ama ben mesleği hiç bilmiyorum. Nasıl, toplum içindeki itibarı nasıl, getirisi nasıl? Çevrenizde tanıdığınız ettiğiniz varsa bana bilgi verir misiniz?

İlginç bir soru. Yaptığı satışa göre, pozisyonu yükseldikçe çok iyi maaşlar da alır ancak o mesleğin sabır sınanması doktorlarla. İtibar konusunda beyaz yakalı bir iş satışçı. Bu meslekte genellikle iyi görünümlü insanlar çalışıyor.

İlginç bir soru. Yaptığı satışa göre, pozisyonu yükseldikçe çok iyi maaşlar da alır ancak o mesleğin sabır sınanması doktorlarla. İtibar konusunda beyaz yakalı bir iş satışçı. Bu meslekte genellikle iyi görünümlü
Saçma gelebilir şöyle ben avukatım o da bu mesleğe geçecek. İnsanlar denk değilsiniz muhabbeti yapsın istemiyorum. Çünkü herkes fırsat kolluyor bunun için

Merhaba arkadaşlar.

Nişanlık tıbbi mümessil olarak çalışmaya başlayacak ama ben mesleği hiç bilmiyorum. Nasıl, toplum içindeki itibarı nasıl, getirisi nasıl? Çevrenizde tanıdığınız ettiğiniz varsa bana bilgi verir misiniz?

İstanbul'da aşırı iyi bir meslek. Ama küçük şehirlerde nasıldır bilmiyorum. Eczane, hastane, ilaç firmalarının çok olması by kişiler için avantajlı. Ek olarak bunlar böyle fuar/konferans ve iş için sıkça şehir dışına çıkabiliyorlar.

İstanbul'da aşırı iyi bir meslek. Ama küçük şehirlerde nasıldır bilmiyorum. Eczane, hastane, ilaç firmalarının çok olması by kişiler için avantajlı. Ek olarak bunlar böyle fuar/konferans ve iş için sıkça şehir dışına çıkabiliyorlar.
İnternette araştırdım yorumlar çok eski ve çok kötü. Yalakalık, kölelik yorumları yapılmış. Gerçekten içi nasıl onu merak ediyorum biraz

Merhaba arkadaşlar.

Çenesi iyi laf yapıyorsa iyi, başka türlü zor. Doktorlarla içli dışlı olup ilaç pazarlayacak işte. Genelde eli yüzü, diksiyonu falan düzgün olanlar yapıyor bu işi.

Atlıyorsun arabaya sağlık ocağı senin, eczane benim sorumlu olduğun bölgeyi geziyorsun, ürünlerini pazarlamaya çalışıyorsun. Geliri iyi olur genelde. Maaş fena değil, satış oranına göre prim de verirler. Yükseldikçe kendi ekibin olur. Satış pazarlama işleri her zaman maddi açıdan tatmin eder.

Atlıyorsun arabaya sağlık ocağı senin, eczane benim sorumlu olduğun bölgeyi geziyorsun, ürünlerini pazarlamaya çalışıyorsun. Geliri iyi olur genelde. Maaş fena değil, satış oranına göre prim de verirler. Yükseldikçe kendi ekibin olur. Satış pazarlama işleri her zaman maddi açıdan tatmin eder.
Toplum içindeki itibarı nasıl peki

Ben internette araştırdım yalaka, doktorun şoförü, yalvarıyorlar vs gibi yorumlar okudum. Gerçekten böyle mi onu merak ediyorum
Firmaya göre değişir. Ürünleri iyi ise, tercih edilen ilaçlarsa uğraşmadan satar zaten. Yok tercih edilmiyorsa doktorları ikna etmesi lazım. Bunun için de yemeğe götürmeler, hediyeler hatta tatil falan ısmarlamalar oluyor.

Pek bir itibarı yok açıkçası :KK51: her şeyden önce kariyer olanağı olan bir meslek değil. Türkiyede itibar parayla veya yükselmeyle oluyor o meslekte 2si de yok. Bana kalırsa namusla yapılan her iş aynı ama toplum öyle bakmıyor. Bir de şöyle bir şey var kısıtlıbir süre yapılacak bir iş, yani genelde genç ve prezentablinsanlara yaptırılıyor. 40 yaşında bu işi yapamaz, bir noktadan sonra başka bir kariyer araması gerekecek.

Firmaya göre değişir. Ürünleri iyi ise, tercih edilen ilaçlarsa uğraşmadan satar zaten. Yok tercih edilmiyorsa doktorları ikna etmesi lazım. Bunun için de yemeğe götürmeler, hediyeler hatta tatil falan ısmarlamalar oluyor.
İyi firmalar hangileri mesela

İtibar derken ne demek istiyorsunuz ?Emek vererek para kazanıyor işte.Kafanızda ne var açıkça yazın .Benim gibi avukatın yanına yakışırmı diye soruyorsanız bizi aşar bunlar ....

İtibar derken ne demek istiyorsunuz ?Emek vererek para kazanıyor işte.Kafanızda ne var açıkça yazın .Benim gibi avukatın yanına yakışırmı diye soruyorsanız bizi aşar bunlar ....
Valla benim hiç öyle kriterlerim yok ancak ne yazıkki ailemin var. İstiyorum ki hiçbir sorun olmasın

Back
X