Tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik

Albertynax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
441
17
26
Merhaba bu bölüm tuttu medipol üniversitesinde olucam ayrıca açıktan önlisans çocuk gelişimi okucam bu bölüm nasıl sizce okuyan veya çalışan var mı?

Ben okudum ve çalışıyorum.ataması zor ve yüksek puan istiyor.sukur nasip oldu.atanınca güzel .özellerde malesef iyi değil ve çok yorucu

Valla benim erkek kardesim okudu o bolumu fakat 1 seneden fazladir her hastaneye basvuru yapmasina ragmen is cikmadi henuz . Ama o bolumde bayan eleman alimi cok oldugu icjn belki senin icin sans olabilir

Valla benim erkek kardesim okudu o bolumu fakat 1 seneden fazladir her hastaneye basvuru yapmasina ragmen is cikmadi henuz . Ama o bolumde bayan eleman alimi cok oldugu icjn belki senin icin sans olabilir
Özellerde iş bulmak çok zor katılıyorum. Atanınca iyi

Bu bölümü okuyanlara o kadar büyük kötülük yaptılar ki. 1000 lira para yatırıp kıytırık bi sertifika alan hastanelerde işe giriyor. Hastanelerin taşeron kontejanından yararlanıp. bu bölümden mezun olanlar ise kpss için deli gibi ders çalışıyor. Cidden adaletsizlik

Bu bölümü okuyanlara o kadar büyük kötülük yaptılar ki. 1000 lira para yatırıp kıytırık bi sertifika alan hastanelerde işe giriyor. Hastanelerin taşeron kontejanından yararlanıp. bu bölümden mezun olanlar ise kpss için deli gibi ders çalışıyor. Cidden adaletsizlik
Aynen öyle şimdiden iş bulamıcağımı biliyorum

X