Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlac hakkkında bilgisi duyumu olan yok mu
Her kafadan bir ses cikiyor ne yapacagimi bilmiyorum
Duyumu bilgisi olanlar paylasirsa cok memnun oluruum
Tesekkurler
merhaba; Tiroid tedavim icin Thyromazol 5mg (gunde 1/2 tablet) kullanirken hamile kaldim. baska bu sekilde hamilelik yasayan var mi?
Varsa deneyimlerini paylasabilirmi?
Yada cevresinden duyan?
Merhaba,
Sizden gelecek cevabi sabirsizlikla bekliyorum. Ben de cok caresiz kaldim. Eger bebege zarari varsa dusunmeden kurtaj olacagim, bilemiyorum, cok zor bir durum. Allah yardimcimiz olsun.
merhabalar, son durumunuz nedir? bende aynı durumdayım çocuğunuzda bir problem yoktur inşallah, cevabınızı bekliyorummerhaba; Tiroid tedavim icin Thyromazol 5mg (gunde 1/2 tablet) kullanirken hamile kaldim. baska bu sekilde hamilelik yasayan var mi?
Yada cevresinden duyan?
thyromazol kullanırken hamile kaldım bende 4 hafta sonunda doktorum hemen kestirdi.bebeğime zaraer gelmiş olabilirmi.sen ne yaptın gebeliğin sürüyormu.yardımcı olurmusun
1ay icindemi kaldin ictikten sonra bende yeni basladim 4gun olduu sabah yarim aksam yarim iciyorum bende kalirmiyim gebe acaba cnmm lutven cvp verirmisinbanathyromazol kullanırken hamile kaldım bende 4 hafta sonunda doktorum hemen kestirdi.bebeğime zaraer gelmiş olabilirmi.sen ne yaptın gebeliğin sürüyormu.yardımcı olurmusun
Çok şükür hiç bir problem olmadı doktora gittiğimde gecikme farkedildikten sonraki süreçte hamilelik teşhisine kadar hiçbir sorun olmayacağını ifade etmiştimerhabalar, son durumunuz nedir? bende aynı durumdayım çocuğunuzda bir problem yoktur inşallah, cevabınızı bekliyorum
Gercekten kakiniyomu bu ilacla bende basladim 12gun oldu kimse cvp vermiyio nelour birinz yardimci olsunmerhaba; Tiroid tedavim icin Thyromazol 5mg (gunde 1/2 tablet) kullanirken hamile kaldim. baska bu sekilde hamilelik yasayan var mi?
Yada cevresinden duyan?
CANIM MERHABA BENDE O İLACI KULLANIYORUM GÜNDE 1 TANE ATIYORDUM 3 E ÇIKTI İLACIM 1 AY BOYUNCA 3 TANE ATTIM GÜNDE AMA 3 GÜNDÜR KARNIM ŞİŞ KASIKLARIMDA ŞİŞ ACEBA HAMİLE OLMA DURUMUM VAR MI ŞİMDİ TEST DE YAPMAK İSTEMİYORUM ÇĞNKÜ KAÇ KERE YAPTIM SONRA HEP ÜZÜLDÜM ACEBA BU SEFER OLABİLİR Mİ SİZCE ?Merhaba,
Sizden gelecek cevabi sabirsizlikla bekliyorum. Ben de cok caresiz kaldim. Eger bebege zarari varsa dusunmeden kurtaj olacagim, bilemiyorum, cok zor bir durum. Allah yardimcimiz olsun.
EVET CANIM HAMİLE KALABİLİYORMUŞŞUN O İLACLA BENDE KULLANIYORUM GÜNDE 15 MG SANIRSAM BENDE ŞUAN HAMİLEYİMGercekten kakiniyomu bu ilacla bende basladim 12gun oldu kimse cvp vermiyio nelour birinz yardimci olsun
AYRICA SERTLİK VAR AMA AGRIM YOKCANIM MERHABA BENDE O İLACI KULLANIYORUM GÜNDE 1 TANE ATIYORDUM 3 E ÇIKTI İLACIM 1 AY BOYUNCA 3 TANE ATTIM GÜNDE AMA 3 GÜNDÜR KARNIM ŞİŞ KASIKLARIMDA ŞİŞ ACEBA HAMİLE OLMA DURUMUM VAR MI ŞİMDİ TEST DE YAPMAK İSTEMİYORUM ÇĞNKÜ KAÇ KERE YAPTIM SONRA HEP ÜZÜLDÜM ACEBA BU SEFER OLABİLİR Mİ SİZCE ?
Sizde aynı durumu yasamissiniz. Bebeğinizi sağlikla kucağınıza almissinizdir inşallah.Merhaba Arkadaşlar, bende günde 1/2 thyromazol ilaç kullanıyorum hipertiroidi sebebiyle. Ancak hamilelik şüphesi var. Bu şekilde hamile kalıpta,sağ salim çocuğuna kavuşan varmı? Bu süreci yaşayan birileri var ise lütfen bilgilendirebilir mi?