Uçakta kriz yaşanmasını abartı buldum, insanlar birbirinden etkilendi sanırım ama o boynuzlar nedir öyle amca
Piercinglerin neyse de boynuzlar biraz fazla olmuş, portatif mi onlar, gece yatarken çıkarıp su bardağına koyuyor musun acaba
Tekrar yolculuk yaparsan bana denk gelmeni isterim, beraber yolculuk yaparız, bende piercing yok ama seni bezdirip boynuzlarını söktürecek kadar çene var
başlığın altındaki açıklamada 453 piercing i olan adamın yanına görüntüsünden dolayı kimse oturmak istemedi yazıyor,sorun bu değil ki adamın nasıl boynuzu var ben ona takıldım
"Vücudundaki 453 tane piercing ile Guinnes Rekorlar Kitabı’na giren Buchholz’un Dubai’ye bir gece kulübünde gerçekleştireceği gösteri için geldiği ancak güvenlik gerekçeleri nedeniyle şehre alınmadığı belirtildi."
nasıl bir gösteri yapacaktın çok m.ettim bak şimdi ben
Valla ben bırak yanına oturmayı o ucağa bile binemezdim sanırım. Ben korkarım böyle şeylerden Allah yapısı değilki ... o kadarda modern olamam doğrusu. Yinede kınamak istemiyorum. Allah şaşırtmasın şeytana özenmiş belliki.Karabüyü falanda yapıyormuş ..Resimlerinden bile gerildim bide yanına oturmak..Anlıyabiliyorum o insanları doğrusu..
Bir de bunun gibi bir kadın vardı. Suratının ve vücudunun her yeri dövme, piercing kaplıydı. Onun da boynuzları vardı. Hatta Türkiyede bir şov programına katılmıştı. İnternetten bakın bulursunuz. Yani uçakta yanında ben olsam otururdum sanırım dert etmezdim. Hatta muhabbet de ederdim neden böyle bir yaşamı seçtiğini merak ederdim gerçekten. Ama yanına oturmak istemeyeni de anlamak lazım garipsemeden. Alışkın değiliz ve insanın yüzüne bakınca bile içi bir tuhaf oluyor. O ikinci fotoğrafa bakamadım bile mesela. Kendini kancalarla asmış öyle. Normal bir psikolojide değil zaten kesinlikle.