- 12 Temmuz 2006
- 56.307
- 216.445
- 1.223
- 52
Uçakta kriz yaşanmasını abartı buldum, insanlar birbirinden etkilendi sanırım ama o boynuzlar nedir öyle amca![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Piercinglerin neyse de boynuzlar biraz fazla olmuş, portatif mi onlar, gece yatarken çıkarıp su bardağına koyuyor musun acaba![KK59 :KK59: :KK59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Tekrar yolculuk yaparsan bana denk gelmeni isterim, beraber yolculuk yaparız, bende piercing yok ama seni bezdirip boynuzlarını söktürecek kadar çene var![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Piercinglerin neyse de boynuzlar biraz fazla olmuş, portatif mi onlar, gece yatarken çıkarıp su bardağına koyuyor musun acaba
![KK59 :KK59: :KK59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Tekrar yolculuk yaparsan bana denk gelmeni isterim, beraber yolculuk yaparız, bende piercing yok ama seni bezdirip boynuzlarını söktürecek kadar çene var
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)