THY uçağında kriz! Kimse yanına oturmak istemedi

Muhtemelen Hiç sıkıntı çıkrmadan yanına oturup kulaklık takıp uyuyo numarası yaptığın halde dürtükleyerek kulaklığı çıkartıp bişey soran meraklı teyzeler gibide inene kadarda soru sorardım adamcağıza

valla ben nasıl uyuduğunu sorardım herhalde, yatakta nereye dönse bi yerine bişeyler batar

Adam iyi abartmis piercing olayini ama millette oturmamakla abartmis.
Ne yapacak adam onu mu yiyecek ?

Gecen ucaga bindim iki cocuklu bir kadin yanima oturdu daha dogrusu benim yerimede oturdu.
Bir buklum 6 saat yolculuk yaptim yinede sesimi cikarmadim.
Beterin beteri var :)

Adamin ne yaptigi kendini ilgilendirirde ben de olsam oturam(a)zdim sanirim. Piercinge az cok aliskinim da , o boynuzlar yolculuk boyunca beni gererdi.

yaninda oturmayan yolcu okb hastasi falan olabilir. degilse de buyuk ayip etmis.
kimse de gonullu olarak kabul etmemis olabilir( herkes topu baskasina atmstir)
ben de gonullu olmazdim dogrusu ama boyle biri sansima denk gelse de sikayet etmezdim onume bakardim.

Uçaktayken yanımdakiyle işim olmaz:) Bana bir şey sormadığı sürece yüzüne bakmam.O yüzden bana denk gelse umurumda olmazdı sanırım.
Piercing ha 1 yapmış ha 3 yapmış veya rekor kırmış.Bana göre hepsi aynı şekilde içimi fena eden görüntüler.Tek piercingliye tepki göstermiyorum,buna da göstermem yani :)

Bence yolcular ayıp etmiş.Bu adam insan yemiyor sonuçta.

piercing neyse de adamin boynuzlari var ya. yanima oturmasina bi sey demezdim ama resmini gorunce bismillah bu ne dedim yuzune hic bakamazdim herhalde

ben asıl o halde nasıl kontrolden geçtiğini anlamadım

tercihen oturmak istemezdim ama o esnada kırmamak adına otururdum yani
ben zaten önüme bakıyorum uçak yolculuğunda
yanımdakilerle ilgilenmiyorum

böyle bir adamı ömründe kaç kez göreceksin
otur muhabbet et yahu...
dokuna dokuna adamı deliye dönderirdim kendi kaçardı =)

doğru valla, pek çok yol arkadaşına göre tercih edilebilir,
gazetede yorumlarda selfie bile çekilirdim böyle ilginç bir adamla bir daha nasıl karşılaşcam demişler, o da doğru

yolcular birbirlerinden etkilenerek te oturmak istememiş olabilir mi acaba
sürü psikolojisi durumu olmuş olabilir

Allah'a nasıl hesap verecek bu adam yazık o bedene

Bir yerdede dubaiye alınmadı diye haber vardı
yaptığı işle alakalı reklam yapıyordur tanınmaya çalışıyordur falan

Yanına otursa nolur ki diyenler olmuş ama ben mesela o kulağının içinden geçirdiği şeyleri görünce içim çok kötü oldu gıcıklanıyor resmen ya sanki benim canım yanıyor ay yine kötü oluyorum ilk sayfaya bakamadım bu yargılamak ya da başka bir şey değil ama otomatik acısını hissediyorum sanki fena oluyorum

Bir de o ikinci fotoğafta yaptığı şeyi genelde şizofrenler yapmaya eğilimli olur. Çünkü bir yerlerden sallandırılıyormuş hissinden hoşlanırlar. Kendine kanca takıp bu şekilde sallandıran şizofrenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…