• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

thy kabin memurluğu

sumuklukiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
380
258
53
selamlar herkese
daha önce konu açıldı mı bilmiyorum ama thy kabin memurluğu İngilizce sınavına giren oldu mu acaba ?
başvurumu yapmıştı, bugün mail geldi 7 martta istanbulda İngilizce sınavına çağırıyorlar ama hiçbir bilgim yok nasıl olacağıyla ilgili
ayrıca kabin memuru arkadaşların da düşüncesini almak isterim sizce bu mesleği önerir misiniz.
şimdiden teşekkür ederim

artık bdv den başka bı yerde cevap bulmak cok zor..
dılerım bı bılene rastlarsın buralarda..

Sinav hakkinda pek bilgim yok ama kabin memurlugunda cok zorlamiyorlar sanirim. Hosteslik meslegine gelince cok mesai yapildigini ve yorucu bir meslek oldugunu biliyorum. Esim pilot. Havacilik zordur iyi dusunulup girilmesi gerekir.

peki teşekkürler

selamlar herkese
daha önce konu açıldı mı bilmiyorum ama thy kabin memurluğu İngilizce sınavına giren oldu mu acaba ?
başvurumu yapmıştı, bugün mail geldi 7 martta istanbulda İngilizce sınavına çağırıyorlar ama hiçbir bilgim yok nasıl olacağıyla ilgili
ayrıca kabin memuru arkadaşların da düşüncesini almak isterim sizce bu mesleği önerir misiniz.
şimdiden teşekkür ederim

Ben girdim sunexpressin.çok zor değil çok kolay da değil.yani temel gramer konuları işte. Can might may vs. Ben elendim ve elenme sebebim çok komik beni fazla bulmuşlar bu iş için :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben girdim sunexpressin.çok zor değil çok kolay da değil.yani temel gramer konuları işte. Can might may vs. Ben elendim ve elenme sebebim çok komik beni fazla bulmuşlar bu iş için :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlısı olsun kabin memurluğu çok zor meslek herkes yapamaz.
ben de yapabileceğimi düşünmüyorum açıkçası

selamlar herkese
şimdiden teşekkür ederim

Benim universiteden bi arkadasim thy kabin memuru, face te yazistigimiz kadariyla isinden cok memnun oldugunu soyledi banada basvur dedi. Ilana baktim yasim gecmis. Kartlari almiyolar;) sozde grup grup alicaklarmis yasa gore. Neyse bende baska firmalara basvuru yaptim pegasus gibi, bide 15 tl para bayildim basvuru ucreti diye. Hakkimizda hayirlisi.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben bugün gırdım sadece kimliğimle online olarak merkez binada basta kişilik testı yapıldı sonra ıngılızce sınav basladı.acıkcası ıngılızce sorular baslangıc sevıyesınde zorlu degıldı bır bolumde kulaklıkla dınleyıp cvp ısaretleme bolumu vardı.kulaklıktan gelen ses cok net olduğu ıcın zorlanacagınızı zannetmıyorum.hemen aksamada sonuc maılınızı atıyorlar.ben gecmısım sınavı 4 gun sonraya mulakata cağırdılar boy kılo falan bakılacakmıs ılerleyen sureclerde eger elenmezsem sıze bılgı paylasımına devam ederım :)
Benim universiteden bi arkadasim thy kabin memuru, face te yazistigimiz kadariyla isinden cok memnun oldugunu soyledi banada basvur dedi. Ilana baktim yasim gecmis. Kartlari almiyolar:KK66: sozde grup grup alicaklarmis yasa gore. Neyse bende baska firmalara basvuru yaptim pegasus gibi, bide 15 tl para bayildim basvuru ucreti diye. Hakkimizda hayirlisi.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back