- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
Kızlar merhaba bir sey sormak istiyorum. Ben bir süredir yurtdısındayım daha donmeme iki hafta var bilet tarihimi bir hafta one almak istiyorum. İç hatlar olunca sorun olmuyor ama dış hatlarda anlayamadım dun telefonda konustugum zaman once sadece fark odenir dedi sonra tekrar biletin ücretini odemeniz lazım dedi. Daha once bilet tarihini degistirebilen var mı, bu konuda bilgisi olan, yardım edebilecek bir sey biliyor musunuz?
Telefonda aldıgım bilgi su yönde, ceza odemem gerekiyormuş, bir de yeniden biletleme ucreti (50 dolar civarı sanırım) bir miktara kadar sorun yok ama bir hafta onceki tarih ve aynı saat icin 1900 küsür lira odemeniz lazım dedi. Zaten bilete 2000 küsür odedim bir bu kadar daha da bir onceki haftaya alabilmek ve yeniden biletleme ceza vs icin ödenecekmiş. Tam anlasamadık kızla telefonda sanırım. Bir bilginiz var mı
Telefonda aldıgım bilgi su yönde, ceza odemem gerekiyormuş, bir de yeniden biletleme ucreti (50 dolar civarı sanırım) bir miktara kadar sorun yok ama bir hafta onceki tarih ve aynı saat icin 1900 küsür lira odemeniz lazım dedi. Zaten bilete 2000 küsür odedim bir bu kadar daha da bir onceki haftaya alabilmek ve yeniden biletleme ceza vs icin ödenecekmiş. Tam anlasamadık kızla telefonda sanırım. Bir bilginiz var mı

Son düzenleme: