- 31 Ekim 2017
- 49
- 13
- 18
- 46
- Konu Sahibi alwaysmille
-
[/QUOTEdoktorunuzun önerisiyle mi kullanmaya başladiniz acaba? Thilium lazerde hiç sonuç alamadım. Acaba oyüzden krem etkili olur mu bilemedimveya daha sonrasinda cildimde kalici hasar bırakır diye korkuyorum
Şişlik olmuş muydu?Merhabalar. Ben yaptıralı 2 hafta oldu yüzümdeki siyahlıklar döküldü fakar yüzümde alerji olmuşum gibi kızarıklıklar oldu. Çok hassaslaştı bu normal mi
Şişlik olmuş muydu benm gözaltlarım baya şiş 4.günBenim de cok canim yanmisti bir iki saate gecti. Cok gecmis olsun
Mrb pişman olma sebebin nedir acaba birde cildini anlatır mısın hassas cilt beyaz ten mi damarlı mi lekelerin rengi ve derinliği ile ilgili bilgi verir misin ..ve nerde yaptırdınız.Slm kızlar sırf bu bölüme yanıt yazabilmek için üye oldum. Thilium lazeri 2 kez yaptırmış ve pişman olmuş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eğer ki sorusu olan varsa detaylı anlatabilirim
Merhabalar, bende ankaradayım. Bu tedaviye başlıcam. Daha doğrusu yarın yaptırmayı düşünüyorum. Çok yol denedim. Ama fayda etmedi sivilcelere. Siz nereye yaptırdınız Ankara’da ve ne kadar yaptırdınız acaba? Ve Son olarak şuan da ne durumda faydasını gördünüz mü? Teşekkürler şimdiden:)merhaba arkadaşlar ben 5 gün önce bu lazer tedavisini yaptırdım önce kabuk bağladı şimdi yavaş yavaş dökülüyor zaten doktor söylüyor %50 ile 70 arası iyileşme olacağını. Ben yıllardır denemediğim yöntem kalmamıştı çok araştırdıktan sonra karar verdim şu an cildimde beyazlama var bayağı açıldı ama tam sonuçlar 3 haftada belli olacak.Merak edenler önce uyuşturucu krem sürülüyor işlem ortalama 15 dk sürüyor sonra cildiniz 2 saat yanıyor fiaytıda pahalı ankarada yaptırdım
Neden pişman oldun duygu?Slm kızlar sırf bu bölüme yanıt yazabilmek için üye oldum. Thilium lazeri 2 kez yaptırmış ve pişman olmuş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eğer ki sorusu olan varsa detaylı anlatabilirim
Ankara life polikliniğindeki babyface lazer dolayısıyla lavieen thulium lazer değil. Kendim gittim biliyorum. Bir işe de yaramadı. Bu sene lavieen thulium lazer yaptırdım ama 3 gün oldu. Bu arada pınar cömert Yücel Demir e gittim. Yücel Demir dürüst davrandı sadece ilk seansta yüzde 30 açılır ve 2.seans etki vermez dedi. Pınar cömert den hiç bahsetmek istemiyorum. Kendisinde bulunan dye lazer denen cihazı söyledi. Buradaki olay şu arkadaşlar tonla para vererek aldıkları cihazın maliyetini karşılamak ve pınar cömert inanılmaz pahalıMerhabalar,bende thulium lazer için ankaralife gittim. Daha öncesinde çok fazla sivilce tedavisi uyguladım geçmedi. 2 kere roaccutane kullandım falan. İlk thulium lazeri yapalı bir hafta oldu bilmiyorum sivilce izlerinde açılma oldu mu emin değilim. Öylee mucizevi bir şey beklemeyin. Ama 3 seans yapıcam bakalım sonucu sizlerle paylaşacağım
Ankara life polikliniğindeki babyface lazer dolayısıyla lavieen thulium lazer değil. Kendim gittim biliyorum. Bir işe de yaramadı. Bu sene lavieen thulium lazer yaptırdım ama 3 gün oldu. Bu arada pınar cömert Yücel Demir e gittim. Yücel Demir dürüst davrandı sadece ilk seansta yüzde 30 açılır ve 2.seans etki vermez dedi. Pınar cömert den hiç bahsetmek istemiyorum. Kendisinde bulunan dye lazer denen cihazı söyledi. Buradaki olay şu arkadaşlar tonla para vererek aldıkları cihazın maliyetini karşılamak ve pınar cömert inanılmaz pahalı
Lavieen ve baby face farklı canım. Lavieen daha pahalı. Ankara life da söylediler. Ben oraya gittiğime pişman oldum. Bu net. İki lazer cihazı karşılaştırın internetten farkı görürsünüzcnm babyface lazer thulium lazer demek zaten... pınar cömert bilgisi iyi oldu ben de düşünüodum... sana servet karayünü önericem dürüst biri ve elinde en güçlü lazer olan cilde de olumsuz etkisi olmayan picosure lazer mevcut...bu lazer ankarada tek...
Picosure için de artık 1 sene sonra diyorum belki . Laveen yaptırdım bakalımcnm babyface lazer thulium lazer demek zaten... pınar cömert bilgisi iyi oldu ben de düşünüodum... sana servet karayünü önericem dürüst biri ve elinde en güçlü lazer olan cilde de olumsuz etkisi olmayan picosure lazer mevcut...bu lazer ankarada tek...
2 seans baby face-h100 uygulamasını Dr.MEHTAP VATANSEVER'e yaptırdım.Gözeneklerim küçüldü,lekelerim azaldı,cildim pırıl pırıl oldu.Üstelik kampanya vardı 3 seans 2000 liraydı.Doktor hanım muhteşem bir insan.Asaletiyle kendisine hayran bıraktı.İnşallah bu satırları okur.Çok teşekkür ederim kendisine.Şimdiye kadar bu konuda gördüğüm kuşkusuz en iyi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?