thierry mugler womanity

tugibu

pamuk prenses :))
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
599
5
96
İstanbul
bu parfümü kullanan varmı kızlar yeni çıkmış içinde ilk defa havyar bulunan bir parfümmüş
kalıcılığı iyi fakat karar veremedim :44: farklı bir koku ama kullanan varsa yorumlarınızı
bekliyorumm

Eylül 2010'da çıktı sanırım bu parfüm.Havyarın yanında incir notası çok belirgin.Koku bana çok sert gelmişti ilk kokladığımda hem de burnumu acıtıcak kadar.(Baharat olduğundan değil,içeriğinde var mı onu da bilmiyorum)Meyveli odunsu bir tarza sahip.Koku kartına sıktırıp kotumun cebine koymuştum.1 gün sonra bulduğumda biraz hoşuma gitti açıkçası.Çok fazla değişik bir koku değildi ama hoştu.Sadece acı gelen bir notası hariç.Alıp kullanırmıyım.Hayır.Benim parfüm beklentimin fazla üzerinde açıkçası koku olarak.Kalıcılık konusunda oldukça iyidi.Ama dediğim gibi durdukça belirginleşen ve güzelleşen bir koku olarak algıladım ben bu parfümü.Ben sevmiyorum ama üzerinde çok güzel taşıyanlar olabilir.

ilk sıktığımda banada acı gelen bir notası vardı çok keskin.. koku kartı dün denememe rağmen hala kokuyor.. kalıcılık mükemmel ama en az 1-2 saat sonra oturuyor koku..
biraz düşünmeliyim sanırım
bunun bir özelliği üzerinde kadın yüzünün anlamı her kadında farklı kokmasıymış :26:

Bence tenine ve üzerine sıktır.Bir gün boyunca kalsın yani kokuyla beraber dolaş.O zaman daha iyi karar verebilirsin.

evet o gün üzerimde başka parfüm var diye sıktırmamıştım ama tenimde bi deniyim nasıl durucak bu aralar yeni parfüm arayışına girdim farklı,değişik,kalıcı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…