• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

THhALiA06'nın Butiği "38-46 beden giysiler ve ayakkabılar"/satış durdurulmuştur..

İyi gunler canm pnt 100cm hatta 103 bazisi.eger uyguna verirsen alip kapri yaptirip kullanmayi dusunuyorum elbise sifon maviki yesilli ust ve bu bordo saks mavi iki pnt nekadar eder.??

bunların boyu kısa evet... canım pantolonlar bir kez giyililmiştir....gerçekten memnun kalırsın...

anladığım kadarıyla pembe elbise, yeşilli sıfır kol üst, bordo ve saks mavi pantolonu istiyorsun....

sen bir fiyat söyle canım... ortasını bulalım...:34:

kıyafetlerin hepsine kefilim...

$Fotoðraf0858.jpg $Fotoðraf0856.jpg $Fotoðraf0946.jpg $Fotoðraf0944.jpg $Fotoðraf0859.jpg

ayakkabılar hala satıştadır...

kot ceket ve kot yelek hariç ilk sayfadaki tüm ürünler satıştadır..

canım bu mango L bedendi.... ayrıldı... beklemedeyim...

takasa giremiyorum canım zaten... artık dolap değil, oda almıyor kıyafetleri....

beğendiklerin varsa yardımcı olurum canım.... yeni eklemelerde yapacağım zaten... ürünlerin çoğu 1-2 kez ancak giyilmiştir..

ne kadar cnm bu ?

bunların boyu kısa evet... canım pantolonlar bir kez giyililmiştir....gerçekten memnun kalırsın...

anladığım kadarıyla pembe elbise, yeşilli sıfır kol üst, bordo ve saks mavi pantolonu istiyorsun....

sen bir fiyat söyle canım... ortasını bulalım...:34:

kıyafetlerin hepsine kefilim...

Ewet tam bunlar canm.sen sole bi fiyat satici sensin:):):)

pantolonların bedenleri ve fiyatları nedir

mavi pantolon: 42 neden
belden paçaya boy: 87cm
bel ölçüsü:43 cm
--------------------
koyu yeşil pantolon 42 beden

belden paçaya boy: 90 cm
bel ölçüsü: 43 cm
--------------------------
saks mavi pantolon 44 beden
belden paçaya uzunluk: 90 cm
bel ölçüsü: 43 cm

-------------------
kiremit rengi pantolon 44 beden
belden paçaya uzunluk: 90 cm
bek ölçüsü: 43 cm
--------------------------
bordo pantolon 44 beden
belden paçaya uzunluk 90 cm
bel ölçüsü : 43 cm

2 adet pantolon 30 lira canım...

çoklu alımlarda ayrıca indirim yapıyorum..

Back