Thermage ile ilgili bilgi rica ediyorum

meraliko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
1
0
Merhaba,

Uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim. Sırf bu imkan tanındı diye üye oldum.

Dr. Naci Bey, internette thermage ile ilgili arama yaparken sizin adınıza rastladım. Bu sitede sorulara cevap verdiğinizi görünce de üye oldum.

Thermage ile ilgili bilgi verebilir misiniz. Ben hem yüzüm hem de karnım için düşünüyorum. Cildim esnekliğini kaybetti.

Şimdiden teşekkür ederim.

Thermage tek seans uygulanan bir radyofrekans sistemidir. Seanslı radyofrekans işlemlerinnden farklı olarak cildin kollagen tabakasını speesifik olarak etki,leyen bir dalga boyu üzerinden çalışır (ki bu nedenle zaten tek bir sefer yapılır).
İşlem anestezi uygulanmadan yapılır ve sonrasında hasta tamamen normal yaşantısına döner. Etki derinin gerginleştirilmesi şeklinde olup yüz için bir yüz germe ameliyatının etkisini vermez ancak yüz germe ameliyatında yapamayacağımız başka şeyleri (örneğin deri kalitesinin artışı) yapar. Gövdede şişman hastalar için uygun değildir çünkü cihazın yağ dokusu üzerinde etkisi yoktur. Bu cihazla yapılan işlemi bir ütüleme gibi düşünebilirsiniz. Uygulandığı alanlar yüz, boyun ve göz kapağı gevşeklikleri, kol ve bacak sarkmaları, doğum sonrası karın bölgesi bozuklukları, bacaklarda sellülit görünümü, lipposuction yapılan hastalardaki derinin dalgqlanmış hal aldığı durumlar, yüz germe sonrası istediği etkiyi alamayan hastalar ve poponun düşük olduğu durumlardır.
her ne kadar burada yazdıklarımdan sonra mucize bir alet gibi görülse de maalesef gelen her hasta uygulama için uygun değildir.

Naci Bey ben yaklaşık 2 yıl kadar önce 15 kilo verdim. Kilo verme aşamasında fitnes yapmama rağmen kollarımda yeterli sıkılaşma olmadı. Kollarımda hamilelik dönemimden kalan çatlaklarda var. Thermage bana uygun bir uygulama mı? Ayrıca kollar için ücretlendirme konusunda sizden bilgi almam mümkün mü? Teşekkürler.

Merhaba,

Anlatımınıza göre Thermage yöntemi için uygun görünüyorsunuz. Ama uygunluğunuzu belirleyen asıl etken deri kalitenizdir ve bunu ancak muayene ile anlayabilirim.. Thermage sıkılaşma sağlar buna bağlı olarak çatlakların görüntüsünde de bir iyileşme olabilir. Ama dediğim gibi sizi muayene etmeden net bir bilgi vermem mümkün değil.

Saygılarımla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…