• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Theramed Beyazlatc deneyen var m?

Olala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.464
17
156
46
İstanbul
:uhm: kızlar son aylarda yeni bi marka geldi türkiyeye theramed diye, damağı falan varmış beyazlatmak için dişleri belli bi süre takılıyormuş.. fiyatı da 35-40 ytl falan.. acaba deneyip memnun kalan var mı aranızda, macununu değil de özellikle diş beyazlatmaya yönelik olan ürününü?

ben diş beyazlatma macununu kullanıyorum ve çok memnunum. sarılıkları anında açtı. damağıda mı varmış ?

var ben avm'de dolanırken watsons'da görmüştüm.. ama denemeye cesaret edemedim.. 35-40 ytl civarında bişiydi yanlış hatırlamıyorsam.. damağına bi miktar sıkıp takıp ağzında bi süre bekletiyorsun 3-5 sefer.. banu48 sende hassasiyet yarattı mı diş macunu?

var ben avm'de dolanırken watsons'da görmüştüm.. ama denemeye cesaret edemedim.. 35-40 ytl civarında bişiydi yanlış hatırlamıyorsam.. damağına bi miktar sıkıp takıp ağzında bi süre bekletiyorsun 3-5 sefer.. banu48 sende hassasiyet yarattı mı diş macunu?

hayır hassasiyet yaratmadı.

Back