Theirry Mugler - Angel Innocent hakkında yorumlarınız?

Astronomer

fragile cosmos
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
335
1
116
Ankara
Selam arkadaşlar;

Ben geçenlerde açık parfüm olarak Theirry Mugler - Angel Innocent aldım. Ama itiraf edeyim ki çok büyük bir aptallık yaparak aldım: hafif nezle halindeydim biraz koku alabiliyordum (bende de parfüm manyaklığı var almadan duramadım napayım :sırnaşık şey:) Neyse işte, aldım da bayağı bir baharatlı geldi bana o koku, bana pek gitmiyor öyle kokular ya da ben mi sevmiyorum ki :1closedeyes:

Sizce nasıl bir parfüm bu güzel midir atayım mı satayım mı birisine mi vereyim napayım? Güzel diyorsanız kullanmaya devam ederim ikna etmeye çalışıyorum biraz kendimi o konuda :delikafadulden:

fikirleriniz neler bu parfüm hakkında?

Bende sevmedim o parfümü.:1no2:

Cok tatli bir koku....bir arkadasimda vardi, ilk etapta güzel koksada uzun süre kokladigim zaman rahatsiz ediyordu beni.

Tercih meselesi canim...boshayallersmile

bu innocent i bilmiyorum ama angel evlerden dostlardan ırak bir parfüm bana göre.

(sevenleri vardır mutlaka normal angelin ama ben nefret ettim resmen) parfümerideki çok bilmiş eleman bileğime sıktı ve istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş misali 1-2 gün gitmedi tenimden :

ben angelı da ailen ı da çok seviyorum. bi fıs sıkıp bütün gün terinizde bile kokan bi parfüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…