para veriyoz niye nekfilikşten izleyemiyoz di mi amasense 8 'İ çok tavsiye ettiler de bi türlü girişemedim, ona bi bakıyım. inat ettim brooklyn 99'ı netflix'e getirdiklerinde izliycem diye yok bekle bekle gelmedi 6.-7. sezonları.şimdi google'dan izliyorum
twitterda netflix bir şey paylaştığı anda altta bitiyorum hemen "YENİ SEZONU GETTİİİRRRRR" diyepara veriyoz niye nekfilikşten izleyemiyoz di mi ama
ben şahsen iliğini kemiğini sömürüyorum netflixindizidir filmdir belgeseldir, çok da vaktim oluyo gündüz
fakat benim de var öyle internetten izlediğim iki dizim
westworld ve The 100
the 100; 5.sezona kadar var netflixte sonrasını internetten izliyorum mecbur her hafta yeni bölüm geliyo
diğerinin yapımcı şirketi farklı ondan gelmez bile netflixe
getirsinler onlar da anacımtwitterda netflix bir şey paylaştığı anda altta bitiyorum hemen "YENİ SEZONU GETTİİİRRRRR" diyebeni atıcaklar yakında
Ben bir diziye sardığımda çabucak bitiriyorumYa ben de o bir nefeste bitirme olayını LuciferDark The Witcher Cursed gibi dizilerde aha böyle gözlerim parlayarak yaşadım ama Umb. Aca.’de resmen böyleyim
Bir de genelde 20 dakika - yarım saat aralığında dizi izlemeyi sevdiğimden (bknz. How I Met Yout Mother) bunun süresi de çok geliyor bana. Ay ne biliyim, resmen hırs yaptım, izlicem inadına
Team Klausgittikçe açılıyo ya , öyle deme benim minnoş Luther'ım falan çok sevimli2. sezon daha durgun başladı aslında uff bozmuş diye izledim ama sonra güzel açıldı. ben de 5'i sevmemiştim ama efsane bir oyunculuk var çocukta şu an
The Yüz diye okuyorum her seferindethe 100; 5.sezona kadar var netflixte sonrasını internetten izliyorum mecbur her hafta yeni bölüm geliyo
diğerinin yapımcı şirketi farklı ondan gelmez bile netflixe
ben de öyle okuyomThe Yüz diye okuyorum her seferinde