The Sims

Arkadaşlar sims 2 nin tüm seri cdleri(1,2,3...6,7) olan arkadaşlar ücret karşılığı bana verebilirler mi?
Eski bilgisayarımda kaldı oyunum baştan bütün seriyi tamamlayamıyorum:bbo:
Zaten ilk iki ek paket vardı kaç eklenti çıkmış çok geride kalmışım

Son düzenleme:
Arkadaşlar; ben The Sims 2'nin Bon Voyage/ Free Time/Apartment Life hakkında bilgi istiyorum. Bayağı geri kalmışım galiba. Ayrıca The Sims 3 çıkıyormuş. Acaba bilgisayarlarımız onu kaldıracak mı? Onunla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?

ya ben de sims hastasıyım tee seneler önce başladı bu sevda :D:D

gene depreşti duygularım netten avatar için resimlere bakerken bizim sitenin smns konusunu gördüm :o

ben direkt sims2 oynadım.bi ara yanlışlıkla pet almışım ama sevemedim galibaa..
ama çok geride kalmışız.
netten kendiniz oluşturmuş bişeylet hiç haberim yoktu ondan mesela.

bide bu apartman life pet universty falan kendi başlarına oyun de mi sims2ye ekleme değil yanlış bilmiyourm di mi.

2009da sims3 çıkıcakmış...daha 2yi bile deli gibi oynuyorum ama bekliyorumda 3ü..tabi çabuk tüketmemek laızm.ben 2nin tükenecegine de inanmıyorum

bu arada ps2de oynadım hiç pc. tadını vermedi..

ama cd.lerim sorun veriyor kuramadım.

netten indireenler sorun var mı.

link koyar mı.

ve direkt sims2 mi yoksa pet falan mı

ya kızlar inşallah beni duyarsınızda yardım edersiniz sims 2 yüklü bende tüm yamalarını aldım bugün ama yükleyemedim bende kızlarımda seviyoruz illada küçük kızım çok istiyo lütfen yardım edin hayvan beslemek diğer şeyleri yapmak istiyo bayramda evde ya sıkılmasın dedim

bende cok sevıyorum sıms oyununu ama esım format atınca oyunda gıttı cok uzuldum cokta eglencelıydı umarım bulurum tekrar

eskiden beri oynadığım bildiğim bi oyun
bugün 5 eki ile birlikte aldım eşim yükledi daha oynamaya fırsat bulamadım sanırım çok şey değişmiş
inşallah çook zevkli oynamaya devam ederim
yardımlarınızı beklerimm

Epeydir buraya uğramıyordum. :1rolleyes: Baktım ilk sayfalarda Lara'nın simini paylaşmıştım ama o çok eskilerde kaldı.Şimdi kendimi geliştirdim ve aşağıdaki linkten yaptığım tasarımlara bakarsanız çok sevinirim.En başta da Lara Croft'un en son oyunundaki halini yapmaya çalıştım.Umarım beğenirsiniz yerimseniben

laraoa8.jpg

http://www.simstr.info/download/search.php?term=sanart2000

bu oyun nasıl bi oyun hiç bilgim yok ilk kez duyuyorum ama güzel duruyo yaa bana anlatın nolursunuz netten yükleyebilirmiyim bunu eğer yüklersem paralı bi oyunmu ne bilim işte oyunu değilde parası önemli eğer paralıysa oynayamam anlatın nolur

harika sims in de forumu vardelikafadulden
bayılıyorum bu oyuna yıllardır hala oynarım bende pets e kadar olan ekler var
sağolsun eşim kurdu bilgisayara biraz karmaşık oluyor kurması
bazen türk sims in forumlarından da ekler indirdiğim oluyor ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorumgamyoncuiremsu
herkese iyi oyunlar sims 3 çıktımı bilmiyorumfisfisfis
:hooray::hooray:

yaklaşık 6-7 senedir bıkmadan usanmadan oynarım, profesyonel sayılırım, sorularınız olursa çekinmeyin

aslaaa bikmadan usanmadan saatlerin nasil gectigini anlamadan oynadigim ve eminim 60 yasinda nine oluncada severek oynayacagim bi oyun:)))bende h&m cdsive aksesuarlar cdside var,süper süper elbiseler var,tavsiye ederim kizlar;)

bende bayılıyorum bu oyuna saatler nasıl geçiyor anlamıyorum.ev tasarlamak ve eşya yerleştirmek hoşuma gidiyor. bi de bebek yapmak :)4 yıldan beri oynuyorum daha bıkmadım bıkmam herhalde

sims 2 apartmen life aldım dün gece yükledim fakat ben bu oyunu anlayamadım apartment life yani apartman hayatı ama nasıl bşey başkalarıyla aynı evdemi yaşıyoruz oynayan varsa kısaca anlatabilir mi ???

sims 2 apartmen life aldım dün gece yükledim fakat ben bu oyunu anlayamadım apartment life yani apartman hayatı ama nasıl bşey başkalarıyla aynı evdemi yaşıyoruz oynayan varsa kısaca anlatabilir mi ???

Bu bir ek paket.Ana oyun var mı? Bnede olmadığı için ayrıntılı bilgi veremiyorum ama aşağıaki linkteki konularda merak ettiğin herşeyi bulabilirsin yerimseniben

The Sims 2: Apartment Life

ya kıslar sizlere bi kaç sorum olucak cvplandırırsanı çok sevinirim
sims 2 yüklü oynuorum ama giysiler hep aynı alışverişe gidiolar almadan geliolar nasıl temin edebilirim benim oyun kopya yalnız
bide The Sims 2: Open for Business
bu eklentiyide ekleyemiorum nolur yardımcı olun şimdiden saolun

canım alışverişe gidince kıyafet standına git üzerine tıklayınca buy.. çıkar, ona basınca istediğin kıyafetleri seç ok de kasaya gidip ödeyip alıyor, eve gelince de gardıroptan değiştirebilirsin

Evet bu şekilde satın alınıyor ama ayrıca hileli eşyalar var.Alışlveriş merkezine gitmeye gerek kalmadan kıyafetlerinizi alabilirsiniz.Google da hileli eşyalar sim 2 diye aratırsanız bulursunuz yerimseniben

ve ctrl+shift+c tuşlarına aynı anda bastığınızda hile penceresi açılır.Oraya motherlode yazarsanız 50000 simpara kazanırsınız.ne kadar çok tekrarlarsanız o kadar paranız olur :lepi:

ya benim sorum var. sims 2 de.."insancıklar" sims 3deki gibi 3 boyutlu olmuyomu? yani yine 3 boyutluda...sims 3deki gibi olmuyormu?

Back