- 5 Mayıs 2008
- 82
- 29
merhaba,ben geçen sene the secret adlı kitabı okumuştum, inanılmaz etkilendim,düşünce gücünün neler yapabileceğini örnekleriyle anlatan,yaşanmış birebir olaylar çok ilgimi çekti.düşüncelerimi,söylemlerimi okadar değiştirdim ki,artık hayal ettiğim şeyleri kendime çektiğime inanıyorum,en basidi evden çıkarken gideceğim şu yerde arabamı park edeceğim yer benim için hazır diye içimden geçiriyorum ve kıştan bu yana parkla ilgili hiç sorun yaşamadan muhhakkak arabamı park edeceğim yeri bulup hemen park ediyorum bu benim için en basidi,tekniklerini merak edip araştırdım şimdi onunla ilgili bir sürü kitap okudum okumaya da devam ediyorum çekim yasası,anahtar,zero limit,zengin olma ilmi,yeter ki isteyin,çekim yasasının sırrı,çekim yasasının kayıp anahtarı vs vs gibi inanılmaz teknikler öğrendim bunlartı sizinle paylaşabilirim,bu konu bize aslında yüzyılardır mevlana tarafından söylenen kelimelerle ifade edilmiştir,fakat bu kitapları yabancı yazarlar yazdığı için daha ilgi çekmiş durumda ara ara yaşadıklarımı ,teknikler sizinle paylaşacağım ben yine konumu mevlananın düşünce gücüyle ilgili çok güzel bir sözü ile sonlardırmak istiyoruma.s.insan düşünceden ibarettir,gerisi et ile kemiktir,gül düşünürsen gül olur,diken düşünürsen diken olur a.s.güzel düşünceler hayaller diliyorum sizlere....
Son düzenleyen: Moderatör: