- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.576
-
- Konu Sahibi birmavipapatya
Bende şu ana kadar marudermden memnun kaldım bi tek. Hyaluronik asitli ve arbutinli serumunu kullanıyorum. Yüzüm beyazladı gibi. Bi dene istersen.Benim cildim cilt değil o zaman ben artık bunu anladımYa minnacık, gramcıcıkk etkisi olmaz mı bu ürünlerin. The Purest, The Ordinary hepsine para verdim yok arkadaş etkisiz eleman. Zıfır zıfır zıfır Bırak mucize yaratmasını, lekeyi gidermesini ki öyle vaov lekelerim yok ama en azından renk eşitsizliğini gidersin bi aydınlanayım dedim hayatım kararacak diye korktum o kadar etkisiz bende yani asdfgh
Kız aldığın serum hangisi? Fotoğraf atsana. Sordum ama görmedin
Hadi inşallah öyledir yaÖnemli değil cilt bariyerini güçlendirdiğinde çıkardığın sivilceler bir kaç güne izi kalmadan kaybolacak
Eskiden sivilcem çıkınca lekesinin gitmesi bir ayı buluyor belki geçiyordu. Şimdi 4 5 günde kayboluyor lekesiz
He yok benimki bundan değil
Aldıkça üstüne alınması gereken şeyler çoğalıyor. Bütçemin çoğunu bunlara verip sonuç alamazsam ağlarım bendeO normal oluyor cilt alışasıya kadar birkaç gün sivilce çıkarıp sonra kurutuyor onları. Hatta o ürünler zaten cildi kurutan ürünler olduğundan nemlendiriciyi ve güneş kremini mutlaka kullanın diyor The Purest satıcıları da. Ama tek derdim o olsa iyiUmarım işe yarar sizde benim hep boşa gitti ne yazık ki.
He yok benimki bundan değil
Hangisini deneyebilirsiniz artık.Bende şu ana kadar marudermden memnun kaldım bi tek. Hyaluronik asitli ve arbutinli serumunu kullanıyorum. Yüzüm beyazladı gibi. Bi dene istersen.
Hangisini deneyebilirsek artık bakalım sıraylaHangisini deneyebilirsiniz artık.
Benim yaşadığım şehirde gerçekten güzel sonuçlar verdiren bir dermatolog olsa asla kozmetik ürün almam direk paramı seanslar için biriktiririm. Hatta bi ara Antalya'da yosun peeling yaptırdım cildim soyuldu komple ama öyle bir seansla işe yaramaz tabi. Hiç krem ve serumdan medet ummam ki benim ciltte öyle vaoov kusurlu değil sadece az gözenek az renk eşitsizliği, az leke derken hepsini bi arada görmek rahatsız ediyor beni. O yüzden bi ara tövbe etmiştim almamaya ama The Purest ve The Ordinary kullananlar o kadar çok övdü ki bu ürünleri meraktan çatladım aldımAldıkça üstüne alınması gereken şeyler çoğalıyor. Bütçemin çoğunu bunlara verip sonuç alamazsam ağlarım bende
Yapma etme bulaştırma beni bu işlereBende şu ana kadar marudermden memnun kaldım bi tek. Hyaluronik asitli ve arbutinli serumunu kullanıyorum. Yüzüm beyazladı gibi. Bi dene istersen.
The purest in hicbir urunu banada yaramadi.Benim cildime hiçbir ürün iyi gelmiyor heralde. Herkesin ölüp bittiği ürünler bende hep olsa da olur olmasa da olur oluyor
Özelden yazın o haldePurest alana kadar başka marka var aslında ama, fiyatı yükselmesin diye yazmiciiiiiim
Selam.benim de tam tersi onceden nadiren sivilce cikar ve gecerdi.son 3 aydir cenemde sivilce cikiyor bir kac tane ve gecmiyor,alisik da degilim.Önemli değil cilt bariyerini güçlendirdiğinde çıkardığın sivilceler bir kaç güne izi kalmadan kaybolacak
Eskiden sivilcem çıkınca lekesinin gitmesi bir ayı buluyor belki geçiyordu. Şimdi 4 5 günde kayboluyor lekesiz
Cildin mi yaglandi acaba ? T zone kismiSelam.benim de tam tersi onceden nadiren sivilce cikar ve gecerdi.son 3 aydir cenemde sivilce cikiyor bir kac tane ve gecmiyor,alisik da degilim.
Ben de bu mavi tonigi almistim ama sivilceyi artirdigini farkettim.
Sivilce cikarsa da kullansam mi yani sizce?
Bir de onceden ciksa da gecen sivilce simdi neden sık ikiyor ve gecmiyor acaba sadece cenede
Ağrılı sivilceye kullanmayın. Cildinize yaratmamıştır. Sivilceli cildiniz varsa salisilik asitli yüz yıkama jeli kullanabilirsiniz hafta 3 4 kereSelam.benim de tam tersi onceden nadiren sivilce cikar ve gecerdi.son 3 aydir cenemde sivilce cikiyor bir kac tane ve gecmiyor,alisik da degilim.
Ben de bu mavi tonigi almistim ama sivilceyi artirdigini farkettim.
Sivilce cikarsa da kullansam mi yani sizce?
Bir de onceden ciksa da gecen sivilce simdi neden sık ikiyor ve gecmiyor acaba sadece cenede