- 17 Nisan 2022
- 5
- 1
- 21
-
- Konu Sahibi Justidyllc
Anladım çok teşekkür ederimmmYüzünü herhangi bir şeyle temizledikten sonra toneri süreceksin. Yarım saat falan emilmesine bekletip üzerine serumlardan birini süreceksin. Ben gece nemlendirici sürmeyi daha çok seviyorum. Sabah kalkınca yüzünü temizleyip bu sefer diğer serumu süreceksin.
Aldığın toner asitli olduğu için sabah kullanma.
Kırmızı serum da aynı şekilde asitli. Onu da cildini alıştırarak git. İlk haftada bir sonra günaşırı gibi kullanacaksın. Ben kırmızı serumu duştan sonra kullanıyorum. Bu şekilde deneyebilirsin
Evet evet mutlaka güneş kremi de uygulayacağım yüzüme onu yazmayı unutmuşum teşekkür ederimHyalüronik asit ismine aldanmayın asit değil aslında o onu nemlendirici olarak kullanırsınız. Ama diğerleri riskli. Alma zamanınız yanlış olmuş çünkü bahar ve yazın asit kullanımı önerilmiyor. Kışın kullanmak gerek. İki hafta bir kırmızı peeling yapabilirsiniz. Diğerlerini de hafta da bir yapın. Cilt alıştıktan sonra c vitamini haftada iki olabilir. Ve mutlaka güneş kremi kullanın ve asitli ürunleri gece rutininde uygulayın. Aslında C vitamini gündüz güneş kremiyle daha çok etki gösteriyormuş.
Selam benHyalüronik asit ismine aldanmayın asit değil aslında o onu nemlendirici olarak kullanırsınız. Ama diğerleri riskli. Alma zamanınız yanlış olmuş çünkü bahar ve yazın asit kullanımı önerilmiyor. Kışın kullanmak gerek. İki hafta bir kırmızı peeling yapabilirsiniz. Diğerlerini de hafta da bir yapın. Cilt alıştıktan sonra c vitamini haftada iki olabilir. Ve mutlaka güneş kremi kullanın ve asitli ürunleri gece rutininde uygulayın. Aslında C vitamini gündüz güneş kremiyle daha çok etki gösteriyormuş.
Cildiniz çok kuruysa avenenin barier kremini çok tabsiye ederim. Ben kaç nemlendirici, hyalu acid kullandım, hiç biri o kuruluk hissini almamıştı. Barier kremi haftada bir kaç kez sürüp yattım, artık eskisi kadar kuru hissetmiyorum.Benim cildim kupkurudur. Ben önce kırmızı olanı sonra nemlendirici c vitamini kullanıyorum. Gün içinde sarı toniği. Hepsini kullanabilirsiniz bence
Çok teşekkürler bakayımCildiniz çok kuruysa avenenin barier kremini çok tabsiye ederim. Ben kaç nemlendirici, hyalu acid kullandım, hiç biri o kuruluk hissini almamıştı. Barier kremi haftada bir kaç kez sürüp yattım, artık eskisi kadar kuru hissetmiyorum.