The Originals

Beliz

SiyahBeyaz
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
138
8
,

Orijinal vampir ailesi, binlerce yıl önce sonsuza dek bir arada kalacaklarına dair birbirlerine söz vermiştir. Fakat zamanla, çeşitli trajik olaylar ve güç savaşı gibi nedenlerle aralarındaki güçlü bağ kopmuştur.

Kurt adam-vampir melezi, köken vampirlerden Klaus Mikaelson, doğaüstü olayların kaynaşma noktası New Orleans'ta kendisine karşı bir güç oluşturulduğuna dair gizemli bir mesaj alır ve zamanında ailesinin de kurulmasına yardım ettiği, Fransız mahallesi Quarter'a gider. Klaus'un kafasındaki sorular, onu New Orleans'ta insanlarının ve her türlü doğaüstü varlığın üzerinde kontrolü olan, şehrin önceki şeytani koruyucusu, eski çırağı ve dostu Marcel'e götürür. Klaus'un kardeşi Elijah ise Klaus'a yardım edip onu geri döndürmeye ikna etmeye karar verir ve onun peşinden gider. Daha sonra ortaya çıkar ki kurt-kız Hayley de aile geçmişiyle ilgili bazı ipuçları aramak için buraya gelmiş ve Sophie adındaki güçlü bir cadının eline düşmüştür. Marcel'in Klaus'u kışkırtmasıyla ve sadık yandaşlarına emir verip mutlak gücüyle hükmetmesiyle tansiyon iyice yükselir. Kız kardeşleri Rebakah, Mystic Falls'ta onlara katılmak için beklerken Klaus ile Elijah, New Orleans'ın bir kez daha Kökenler tarafından yönetilmesi için cadılarla kolay olmayacak bir anlaşma yapmanın peşine düşerler.

İlk bölüm 4 Ekim2013 de yayımlanıyor.The Vampire Diaries in devamı ama ondan da farklı bir dizi olmuş.

Sadece Joseph Morgan (Klaus) için bile izlenebilir herhangi bir dizi. Ama tabi the vampire diaries tadında bir dizi daha zevkle izlenir.

İlk bölüm tvd nin devamı gibiydi. izlemeyenler için kısa bir özet bir nevi. Ama tvd de bir sürü karakter olduğu için Klaus'u bu kadar sık göremiyoruk. Böyle daha ii oldu.

Son düzenleme:
Vampire Diaries, epey izleyici kaybedecek gibi gözüküyor.

Tvd'den ayrılmaları iyi oldu onları elena damon stefan üçlüsünün dramından pek göremiyorduk

Böyleee çoook çoook güzel oldu favori dizilerim arasına ekledim hemeeeen

Klaus'un o aksanlı knuşmasına bayılıyorummmm yaaaaa

Ve merakla olacakları bekliyorum şimdi izlicem 3. bölümü

klaus muthiş ama ben Elijah ın da hastasıyım aksanları çok guzel ikisininde sırf konuşmaları için bile izlerim vampire daires ten ayrılmaları cok ıyı oldu bence

Niklaus Michelson! derim.Sebebiyse ses tonu ve bazı cümle sonlarında yaptığı o tatlı vurgu =) birde love kelimesi =) caroline forbes ile iyi bir çift olabilirlerdi aslında tvd da ayrılınca yollarda ayrılmış gibi gözüküyor =)

Vampire Diaries i hiç izlemedim, o diziyle bu dizinin bi bağlantısı var mı, devamı ya da bi kolu gibi bişey mi? Öyle değilse neden dizilerdeki karakter isimleri aynı:26::26::26:

vampire diaries i hiç izlemedim, o diziyle bu dizinin bi bağlantısı var mı, devamı ya da bi kolu gibi bişey mi? öyle değilse neden dizilerdeki karakter isimleri aynı:26::26::26:

vampire diaries i izledim ,konu karakterleri aynı ,dizi bağlantısı var originals konuyu oluşturan köken vampirlerdir. ,the vampire diaries de köken vampirler , sonradan olan vampirler ve serüvenleri dir ,ama originals de köken vampirlerin ayrıca hayat hikayelerini ele alıyor sadece köken aile ve hayatı geniş şekilde ele alınmış ,ayrıştırılmış ,sevgiler.............

bilgiler için teşekkürler, peki ben vampire diaries i hiç izlemeden the originals i izlesem olur mu, kaçırdığım bi nokta olur mu yani, çünkü ben vd yi izlemeden the originals a başlayacağım:26:

bilgiler için teşekkürler, peki ben vampire diaries i hiç izlemeden the originals i izlesem olur mu, kaçırdığım bi nokta olur mu yani, çünkü ben vd yi izlemeden the originals a başlayacağım:26:
the originals in sadece ilk bölümünde vampire diares e deginiyor gerisi tamamen bagımsız =)

olur bence bağlantıyı biliyorsunuz ,zaten bizde yeni bir dizi gibi izliyoruz,sevgiler...........

İlk dört bölümü bir çırpıda izledim:13::13:

Elijahhhhhh tehlikeli sularda yüzüceksin gibiiii bebek için böyle yapıyosun bliyoruz ama sanki biraz daha ilerlerse kötü olcak bu işin sonu :18::18: niklaus affetmezzz hançeri saplar yine vala kolla totonuuuu

bir dizide ki herkes mi karizmatik olur, marcel bile etkiliyor beni çok. tyler da umarım sadece 1 bölümlük gelmemiştir, arada görürüz.

epey güzel yapmışlar diziyi, ben aşırı beğendim.

Ay inanmıyorum ben böyle bir dizinin çıktığından nasıl habersiz olurum
Chloen teşekkürler canım

elijah gibi amcam olsa başka ne isterim hayattan, şanslı kerata

TVD'deyken Elijah favorimdi, Klaus'u pek sevmiyordum şimdi Elijah'ı yine seviyorum ama bu diziyle beraber bence Klaus'un o sandığımı "kötü adam" olmadığını ve duygularını görüyoruz bu da eşek sıpasını daha bi sevilir yapıyor TVD'de zaten Caroline aşkıyla biraz düşmüştü maskesi. artık tamamen düştü canım benim severim seni

Klaus sevilmez mi ya

TVD takipçisiym ...elijah hayranı olarak bu diziye başlıycamm,klausu sevmem ama gülmenin en yakıştığı kişi
kendisi...