Cilt Bakımı Ürünleri The Body Shop Ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaslar ben de bisey sormak istiyorum body shop un çilekli duş jellerinin fiyatini bilen var mı acaba ? :kedi: simdiden tesekkür ederimm hihoyyyt

Kızlar the body shop un body mistleri kalıcı mı? Ortalama ne kadar duruyor kokusu vücutta? Vücut kremi, losyonu ve misti almayı düşünüyorum. Bu şekilde kullanınca uzun zaman sürer mi kokusu??

Kızlar the body shop un body mistleri kalıcı mı? Ortalama ne kadar duruyor kokusu vücutta? Vücut kremi, losyonu ve misti almayı düşünüyorum. Bu şekilde kullanınca uzun zaman sürer mi kokusu??

losyonlarını kullanmadım henüz ve çok kalıcı değil diye duydum ama vücut kreminden kastın body butter ise onlar zaten çok kalıcı, bi de yanında misti, duş jelini falan kullanırsan buram buram kokarsın diye düşünüyorum.

kızlar the body shoptan önerebileceğiniz en iyi nemlendirici hangisi ve fiyatı nedir ?
benim cildim kuru yardımcı olur msunuz

the body shop kızılcık ve vanilyalı seride 2 al 1 öde var.vanilya kokusu çok hoşuma gitti kızlar kaçırmayın.yılbaşı özel serisi...:62:

ben bunun yosun özlü nemlendiricisini kullandım hayatımdaki en berbat kremdi yüzümü yakıyordu nemlendirme denen bişey yoktu çok övülüyordu aldım denemek için almaz olaydım body shopun en sevdiğim ürünü kenevirli el kremi sadece

çok cahelce bşi soracam yoksa konu açıcam vala:27:
scrub kullanan var mı? işe yarıo mu? ölü deriyi temizleyen keseye gerek kalmayan bşi dmi? hangilerinden memnunsunz kızlar

çok cahelce bşi soracam yoksa konu açıcam vala:27:
scrub kullanan var mı? işe yarıo mu? ölü deriyi temizleyen keseye gerek kalmayan bşi dmi? hangilerinden memnunsunz kızlar

tatlım body scrub düzenli kullanıldığında gerçekten işe yarıyor.sabırlı davranacaksın.ayrıca kokusuda müthiş.vücudunda hoş bir tazelik bırakıyor bence denemelisin.yeni yıl ürünlerinde %50 indirim var.15 liraya geliyor.tavsiye ederim...

tatlım body scrub düzenli kullanıldığında gerçekten işe yarıyor.sabırlı davranacaksın.ayrıca kokusuda müthiş.vücudunda hoş bir tazelik bırakıyor bence denemelisin.yeni yıl ürünlerinde %50 indirim var.15 liraya geliyor.tavsiye ederim...

ayy çok teşekkür ederiim:71:

Body shop un Evitaminli kreminden çok memnunum

Kesinlikle katılıyorum. bu e vitaminli krem cildi bebek gibi yapıyo, cilt çok sağlıklı ve güzel görünüyo. Eğer almak istediğiniz bi yüz kremi falan varsa kesinlikle bunu alabilirsiniz. Kaç ml lik olduğunu hatırlamıyorum ama 30 tl idi yakın zamanlarda.

bende NUTRIGANICS serisinin yüz yıkama köpüğü nemlendirici krem ve göz altı kremini kullanmaya başladım.cildim bebek gibi oldu.gözaltı kremini ilkkez dün akşam kullandım ve bir günde rahatlama hissettim.bnce body shop ürünleri gerçeken muhteşem ve kalitesine göre fiyatlarıda makul.kesinlikle tavsiye ederim.özeliklede vücut bakımı ürünlerinin kokuları mest edici

body shop c vitamini serisini kullandım serumunu özellikle bugün 4.gün ve yüzüm pütür pütür tamamen döktü daha önce hiçbir cilt ürünüm alerji yapmamıştı.çok kaşınıyor ve boynumdan başlayıp alnıma doğru ilerliyor.cildiniz alerjikse c vitaminine dikkat gerçi ben alerjik bi yapıya sahip değilim ama

Back
X