• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Beat? Noa? Light Blue?

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
Burberry the beat
Cacharel noa
Dg light blue
Kızlar yaza uygun bi parfüm arıyorum. Noa yı ve light blue nun kokusunu biliyorum ve seviyorum. the beat i önceden kokladım ama şimdi hatırlamıyorum. Bu kokular hakkında düşünceleriniz neler :KK52:Kalıcılık olarak sizce hangisi daha iyi ve ve bu parfümleri hangi açık parfüm markasında önerirsiniz :KK51:

The beat ben bir türlü sevemedim.
Koku almıyorum bu parfümden hatta.
Orijinalini ısrarla birkaç kez denedim ama yok.
Hiçbir etki bırakmıyor üstümde.
Light blue ve noa da aman aman sevmem.
Sıradan kokular. Noa'yı aldığıma pişman oldum hatta. =(
Victoria's Secret - bombshell 'i bulursan dene. Yaz - kış kullanılabilecek, ferah bir koku.
Ben çok beğeniyorum.

Ben light blue hiç beğenmiyorum.. Çok basit geliyor bana.. The Beat fena değil kremsi tarzda parfüm ama ben almazdım.. Beni çeken bir yanı yok.. Bu üçünden Noayı tercih ederdim. Kullanıyorum hatta.. Dpden alıyorum.. Dpnin Noası gerçekten çok başarılı. Tavsiye ederim =)

Diğerlerini kullanmadım. Fakat ilk defa ikinci bir şişe aldığım parfüm noa. Hem kadınsı hem hafif sade ayrıca dikkat çeken bir parfüm.

Light blue cok acı kokuyor bence, the beat 2 kez denedm ama kokusunu hatırlamıyorum demekki pek etkilenmemişim. Ben olsam cacharel noa seçerdim. Ama hafif koku istiyorsan bence en güzeli Marc jacobs daisy:KK200:

Back
X