• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Balm ürünleri

prensesye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
52
16
88
Eskişehir
Merhaba, henüz elimde bulunmayan ama almayı çok istediğim the Balm markasıyla ilgili pek bir bilgim yok. Siz hangi ürünlerini seviyorsunuz ve hangilerini ürünlerini tavsiye edersiniz? Fiyatları nasıl?

Fiyatlar ortalama sayilir. Zaten hep indirimde oluyor. Likit mat rujlarini cok seviyorum. Catlama yapmiyor ve ince yapili duruyor.
****Transparan pudra (sexy mama)
Balm shelter
Timebalm baz
**Timebalm concealer
****Put a lid on it far bazi
*****Scuba maskara
Ciny lou highlighter

Yildizli olanlar memnun kaldigim urunler. Concealer hala kullaniyorum ama cok yogun ve cizgilere dolma yapabiliyor. Minik minik surup sabitlemek lazim.

Fiyatlar ortalama sayilir. Zaten hep indirimde oluyor. Likit mat rujlarini cok seviyorum. Catlama yapmiyor ve ince yapili duruyor.
****Transparan pudra (sexy mama)
Balm shelter
Timebalm baz
**Timebalm concealer
****Put a lid on it far bazi
*****Scuba maskara
Ciny lou highlighter

Yildizli olanlar memnun kaldigim urunler. Concealer hala kullaniyorum ama cok yogun ve cizgilere dolma yapabiliyor. Minik minik surup sabitlemek lazim.
Scuba maskarasi kirpikleri yapıştırıyor mu

Hemen hemen tüm ürünleri çok güzel. Fakat fiyat olarak biraz pahalı ama indirimlerde alınabilir. :halay:

bende beğenenlerdenim ama fiyatının abartıldığını düşünüyorum yani high-end markaların indiriminden alırım daha iyi seyahat boyu
alıcaksanız mat rujlarını ve kesinlikle hot mama allığını tavsiye ederim çoğu kişi kontr pudrasınıda cok seviyor ama beyaz tenliyseniz çamur gibi durma ihtimalide var :/

Back