- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
Takipte ediyorum ama yılbaşından sonraki indirmni hiç görmedim ama böyle olmıcak almadan rahat edemem bu arada inş sağlıkla alırsın bebeğini kucagına
Benimde aklim hep onda : ) saol canimm ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takipte ediyorum ama yılbaşından sonraki indirmni hiç görmedim ama böyle olmıcak almadan rahat edemem bu arada inş sağlıkla alırsın bebeğini kucagına
Yaa belliydi zaten böyle olacağı
Gratise benim dediğin erkek figorürlü olan palet geliyormu canım hiç görmedim sen?
Orada ekli değil işte onlar farklı bu güzel paletburaya eklediklerine göre geliyordur http://www.gratis.com.tr/ProductCategory.aspx?ProductCategoryID=15
Orada ekli değil işte onlar farklı bu güzel palet
Can'ım bu palet bende var hemde gratisten aldım Nasıl sana yok dedilerOrada ekli değil işte onlar farklı bu güzel palet
Sağol canım. :))Güle güle kullan canim ben bulamadım netten aldim sonuc husran ins bi dahaki ind bulabilirim
Gördüm canım.Ben resim paylaştım ya canım erkek figürlü olan palet sana rastgeldimi
Sağol canım. :))
N11 den ben de oyle bir husran yaşamıştım.baya canim sıkılmıştı. Kendi sayfalarından satmadiklari sürece almam kozmetik.
evet bu daha güzelmiş sanırım diğerlerine göre parlak , indirimsiz fiyatları nedir bunların bende bir palet alıcam the balm smashboxla urban care arasında kaldım
Bana kız figürlü olanı gösterdiler her seferinde bende yok sandım hatta bi arkadaşım rusyada ona ordan bak dedim inşallah denk getiririm canım teşekkürlerCan'ım bu palet bende var hemde gratisten aldım Nasıl sana yok dediler