The Balm-Balm Jovi!

Vernalagnia

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.177
1.044
683
32
Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gün önce indirimden bu paleti aldım. Ancak çok makyaj yapmayı becerebilen bir insan değilim, herhangi bir yeteneğim olduğu da söylenemez bu konuda.

Aranızda bu paleti kullanan,önerisi olan, örnek makyajlar paylaşabilecek olan var mıdır?
Mesela şu far ile şu far birbirine çok uyar vs. diye.
Şimdiden çok teşekkürler.

Cok işlevli bi palet gule gule kullan canimm.. rujlarin olduğu bolmeyi.actgnda hangi fari hangsyle kullanabilirsin ornek göstermişler ordan bakabilirsn.

Youtube a yazarsanda makyaj ornekleri bulabilirsin bu paletle :)) bi kac tane izlemistim

Cok işlevli bi palet gule gule kullan canimm.. rujlarin olduğu bolmeyi.actgnda hangi fari hangsyle kullanabilirsin ornek göstermişler ordan bakabilirsn.

Youtube a yazarsanda makyaj ornekleri bulabilirsin bu paletle :)) bi kac tane izlemistim

Youtube aklıma gelmemişti iyi oldu söylediğin teşekkür ederim. :) Ya sanırım rujları kullanmak için ruj fırçası edinmem gerekecek değil mi? Parmakla vs. sıkıntı olur herhalde.

Bir de aydınlatıcı için de ayrıca bir fırça gerekir mi? Allık fırçasıyla uygulamak sıkıntı olur sanırım, renkler karışabileceğinden.

Ruj fircasi daha iyi olur tabi ama parmagnlada surebilirsin neden olmasn. Aydınlatcyda baska bi allık fircasyla uygulayabilirsin yada aydınlatcı süreceğin bölgelere uygun bi fırcayla parmaklarını bile kullanabilirsin : )

Ruj fircasi daha iyi olur tabi ama parmagnlada surebilirsin neden olmasn. Aydınlatcyda baska bi allık fircasyla uygulayabilirsin yada aydınlatcı süreceğin bölgelere uygun bi fırcayla parmaklarını bile kullanabilirsin : )

Bakalım sanırım zamanla daha aşina olurum bazı şeylere. :)

blogları da arastır kuzum bal jovi blog yaz cıkar orda ornek makyajlar :)
Evet doğru bloglarda da incelemeler vs olabilir, güzel tavsiye teşekkür ederim.

Bu arada aynı konudan yazmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama fondmten ve pudra kullanmıyorum. Bb krem uygun olur diye düşündüm, garnierinkini denedim ancak hiç mi hiç memnun kalmadım. Maybelinenin bb kremi önerildi en son, aranızda kullanmış olan tavsiye eden var mı?

Genel mantık olarak güzel kremler, nemlendirici, cilt tonunu düzenleyici olması açısından çok iyi. Ama kaliteleri bir olmuyor, bekleneni vermiyor hepsi maalesef. :)

Youtube da harika makyaj tüyoları var bence izleyebilirsiniz göz makyajı yapmayı oradan öğrendim
im.

Ruju parmağınla yada kulak copuylede sürebilirsin ama daha profosyonel takılicam dersen fırça al.aydinlaticida en güzeli sünger, ben sungerle sürüyorum daha güzel oluyor,fırça kullanıyorum ama sünger daha kadifemsi yapiyor

Palet çok güzel. Makyaj önerisi olarak da youtubedan bir sürü örnek görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…