- 21 Eylül 2019
- 58
- 7
- 27
- Konu Sahibi Sibelnupelda
Kızlar thancss woman kullananlar sonuç alanlar oldu mu bugün gebe kalmak icin doktor verdi destekleyici Bi ilaçmis kimse kullanmadı mi
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse kullanmadi miKızlar thancss woman kullananlar sonuç alanlar oldu mu bugün gebe kalmak icin doktor verdi destekleyici Bi ilaçmis kimse kullanmadı mi
Ben kullanıyorum1,5 aydır,doktorum önerdi gebe kalmak için. 2ay kullan gebe kalamazsan gel dedi. Bugün tekrar adet gördüm bu kutu bitince gidicem doktora tekrar. Bu arada 40 yaşındayım o yüzden gebelik ihtimalim azaldı galibaKızlar thancss woman kullananlar sonuç alanlar oldu mu bugün gebe kalmak icin doktor verdi destekleyici Bi ilaçmis kimse kullanmadı mi
Hamile kaldınız mı yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayinBen kullanıyorum1,5 aydır,doktorum önerdi gebe kalmak için. 2ay kullan gebe kalamazsan gel dedi. Bugün tekrar adet gördüm bu kutu bitince gidicem doktora tekrar. Bu arada 40 yaşındayım o yüzden gebelik ihtimalim azaldı galiba
Aradan 3 ay geçti sonuc aldiniz mi neler olduBen kullanıyorum1,5 aydır,doktorum önerdi gebe kalmak için. 2ay kullan gebe kalamazsan gel dedi. Bugün tekrar adet gördüm bu kutu bitince gidicem doktora tekrar. Bu arada 40 yaşındayım o yüzden gebelik ihtimalim azaldı galiba
Acaba sonuç aldınız mı bende bugün başladım bunu kullanmayaBen kullanıyorum1,5 aydır,doktorum önerdi gebe kalmak için. 2ay kullan gebe kalamazsan gel dedi. Bugün tekrar adet gördüm bu kutu bitince gidicem doktora tekrar. Bu arada 40 yaşındayım o yüzden gebelik ihtimalim azaldı galiba
Bende bugün başladım bakalım hamileligi kolaylaştıracak miAcaba sonuç aldınız mı bende bugün başladım bunu kullanmaya
Bir sonuç alırsanız yazın yanında başka bir ilaç kullanıyormusunuzBende bugün başladım bakalım hamileligi kolaylaştıracak mi
Yok kullanmıyorum bunu kullanıyorum sadeceBir sonuç alırsanız yazın yanında başka bir ilaç kullanıyormusunuz
Aslında tam emin değilim ama bunuda sizinle paylaşmak istiyorum ben bu ilacı 4 ay önce kullandım ve kullandığım gibi hamile kaldim sonra malesef kimyasal gebelik olduğu için kürtaj oldum onunla alakalı mı bilmiyorum tabi ama belkide kalacağım vardı kaldım ben bu ay yine kullanmak istedim bakalım ilacın Bi etkisi varmi 7 Ekim de adet olmam alzim sonucu sizinle paylaşırımBir sonuç alırsanız yazın yanında başka bir ilaç kullanıyormusunuz
Merhaba ne durumdasınız ilacı hala kullanıyormusunuzAslında tam emin değilim ama bunuda sizinle paylaşmak istiyorum ben bu ilacı 4 ay önce kullandım ve kullandığım gibi hamile kaldim sonra malesef kimyasal gebelik olduğu için kürtaj oldum onunla alakalı mı bilmiyorum tabi ama belkide kalacağım vardı kaldım ben bu ay yine kullanmak istedim bakalım ilacın Bi etkisi varmi 7 Ekim de adet olmam alzim sonucu sizinle paylaşırım
Merhaba sonuç aldınız mı faydasını gördünüz mü? Ben de 3 gün önce doktorumun tavsiyesiyle başladım.Kızlar thancss woman kullananlar sonuç alanlar oldu mu bugün gebe kalmak icin doktor verdi destekleyici Bi ilaçmis kimse kullanmadı mi
Merhaba thancss womanı kullandıktan sonra hamile kaldınız mıKızlar thancss woman kullananlar sonuç alanlar oldu mu bugün gebe kalmak icin doktor verdi destekleyici Bi ilaçmis kimse kullanmadı mi
Sizde farklılık yaptı mı peki?Ben 1 kutu kullandıktan sonra hamile kaldım
Hayır herhangi bi yan etkisi olmadıSizde farklılık yaptı mı peki?
Selamlar sizde durum nedir ? Kullandınız mı ?Merhaba sonuç aldınız mı faydasını gördünüz mü? Ben de 3 gün önce doktorumun tavsiyesiyle başladım.
Merhaba hamile kaldınız mı thancs womandan sonraBende bugün başladım bakalım hamileligi kolaylaştıracak mi