Ben bu yil son sinifa gectim bolumum turizm oteliclik isletmeceligi, son sinifta biliyosunuzdur tez hazirlamak lazim ve bunun icin guzel bir konu beni ilgilendiren bi konu bulmam lazim. Suan cok skkstim kaldim cunku sinavlarim vardi yani sinif gecip gecmeidgim belli degildi dun belli oldu, Allah'a sukur gectim ama iste gecip gecmedigim belli olmadigi icin tez konusu hiç dusunmedim.
Simdi ne kadar cabuk bulup baslarsam okadar iyi, stres yaptim. Tezimin konusu turizimle alakali olmasini istiyorum ama turizmde okadar cok sey var ki bilemiyorum hangi konu islyebilirim.
Onerileriniz bekliyorum ve umarim konuyu dogru yere acmisimdir
simdi'den cok tsk ederim
Ülkeye daha fazla turist çekmek için kurumların ya da devletin neler yapabileceği konusunda olabilir..
Ya da Türkiye gerçeği yerli turistleri tatil bölgelerine çekmek için neler yapılabilir?
Çünkü tatil yerleri yerliden ziyade yabancı turistlerle dolu neden acaba?
alternatif tatil seçenekleri, kıyıda köşede kalmış yerler
yerli-yabancı turistler, profilleri, nerelere,neyle gittikleri vs... özellikleri,farkları,benzerleri
çok yabancı olduğum bir konu olduğu için bu kadar fikir üretebildim ama eminmim çokk zevkli hazırlayabileceğin tez konusu bulabilirsin. okul için de hayırlı olsun, dilerim umut ettiğin her güzelliği yaşarsın yeni hayatında...