teyzoşlar dişlerimiz çok komik...

aman yarabbim çok şirin yaaa darısı bizim başımıza ben umudumu kestim bizim oğlanın dişi çıkmıycak yok yok:sinifsinif:

sagolun kızlar..ayrık ayrık cok komık..ama çok şirin ve ısırıncada tam ısırıyor :) darısı başınıza..

oyy oyy 41 kere maşallah.bizimkilerde öyle kocaman kocaman.rabbim tüm annelere tattırsın ama çok zor bir süreç bebeklerimiz için.hele benim kızım yüzünü parçalıycak gibi oluyor bazen dişlerinin acısından.çok üzülüyorum yavrum ben çekeyim acısını diye hep ağlıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

serçe senin bu kıza zaten bayılıyorum çok bızdık afacan bi tipi var bide böle dişli tam sevmelik olmuş darısı başımıza

ay annesi bal olmuş bu bal maşallah..
darısı başımıza daha nokta kadar beyazlık var bizde zamanımız var sanırım..
ısırıyomu bari cadı?

ay annesi bal olmuş bu bal maşallah..
darısı başımıza daha nokta kadar beyazlık var bizde zamanımız var sanırım..
ısırıyomu bari cadı?

amin darııs başınıza..ahhh ahhh ısırmazmı geçen gün babsının kulagını ısırıdı yaaa..

hemde nasıl afacan var yaa..cadının tekii..3.5 yaşında komşunun oglu var ona baş gelıyor..

ay cok seker masallah ona bide ayrik ayrik aynen benim oglusunki gibi ama arwinin disleri 6 tane simdilik cabuk dis cikardi bizimki ;D

amin darııs başınıza..ahhh ahhh ısırmazmı geçen gün babsının kulagını ısırıdı yaaa..

hemde nasıl afacan var yaa..cadının tekii..3.5 yaşında komşunun oglu var ona baş gelıyor..

yapma yaa...buda gamze gibi yani...ay ama nasılda yakalamışsın bu pozunu :) maşallah...
gamzeninde çıksa hemen çok şeker oluyolar..

maşallah allah sağlıklı dişler versin bizimde altta 2 tane vardı 3 gün önce yattı kalktı sabah bir gördüm bööle kalakaldım:1shok:delikafaduldendelikafadulden üstte tam 4 tane dişi geliyordu şaşırsammı sevinsemmi bilemedim laelaelaelaelaeo anda sonra eşime gösterdim aynı anda dört tane maşallah süper :teytey:hihoyyyt:lepi::ecrin_bebek:..

X